Što bi željeli čitati u novom Bugu izdvojena tema

poruka: 2.129
|
čitano: 632.615
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Što bi željeli čitati u novom Bugu

Ja bih nešto o objektivima za fotiće. {#}

Smijete ubaciti nekakav dio samogradnje(modding) i jednom mjesečno odaberete neku temu sa foruma(par slikica i priložen tekst) u kojoj je netko napravio nešto(projekti vezani za računala, vidio sam i par pojačala za slušalice i to).
Samo šteta što nas još dosta malo ima u tom podforumu.
Aktivirajte se, slikajte, raspišite se o svojim modovima, i možda se nađete u novim bugovima. {#}

Od danas sam pretplatnik(konačno skupio novce odjednom), a do sad stalno kupovao svaki mjesec na kiosku. {#}

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
Moj PC  
4 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: Što bi željeli čitati u novom Bugu
dombak1608 kaže...

Ja bih nešto o objektivima za fotiće.  {#}

Smijete ubaciti nekakav dio samogradnje(modding) i jednom mjesečno odaberete neku temu sa foruma(par slikica i priložen tekst) u kojoj je netko napravio nešto(projekti vezani za računala, vidio sam i par pojačala za slušalice i to).
Samo šteta što nas još dosta malo ima u tom podforumu.
Aktivirajte se, slikajte, raspišite se o svojim modovima, i možda se nađete u novim bugovima.  {#}

Od danas sam pretplatnik(konačno skupio novce odjednom), a do sad stalno kupovao svaki mjesec na kiosku.  {#}

O tebi bi mogli čitavu godinu pričat  {#} najbolji modding koji sam ikad vidio....

Izvan WC-a ne trpim druženje s govnima...
14 godina
neaktivan
7kunac kaže...

O tebi bi mogli čitavu godinu pričat {#} najbolji modding koji sam ikad vidio....

Ne volim kad me ljudi hvale. {#}

Ima odličnih modova, Mrrockwellov Redefine, Razarachev The Wood Brothers, elCidov TRON, nešto stariji Hafov Haf932, Pranjin Reaper, i sad novi Pupov C1K H2O, koji znam da će biti jako dobar.
Svaki mjesec jedan i bit će odlično. {#} 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
14 godina
neaktivan

Prije par dana sam bio kod frenda koji si je nabavio LG 3D monitor na kojem me iznenadio izuzetno fluidan prikaz brzih scena u 2D-u. Prvo sam bio uvjeren da je to zbog 120Hz, a monitor je ustvari radio na klasičnih 60Hz. Zaklučak je bio da brzina prikaza ne ovisi samo o odzivu panela nego vjerojatno i o elektronici koja je u njemu koja je vjerojatno jača zbog potreba 3D prikaza.
Zanimala bi me tema vezana uz input lag, o čemu sve ovisi i dali se razmišlja o napuštanja trenutnog standarda prenosa slike. Ispravite me ako griješim, kolko znam, to je i dalje analogni signal korišten za CRT monitore konvertiran u digitalni pa opet u anlogni. Ne znam koliko je blesava ideja da se panel koristi kao izlazni frame buffer
Volio bi, kada iduči put radite test monitora ili kod recenzije bilo kojeg, da probate nekako doči do podataka o njegovoj input lag vrjednost i da ju istaknet sa ostalim parametrima.

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Stavite nesto o tome kako postati programer ili bilo koje informaticko zanimanje... I intervjuirajte npr. ako ima neki hrvat u valve, rockstaru itd.

Just another brick in the wall...

2 0 hvala 1
17 godina

Dajte test fotoaparata niste odavno, a brzo će ljeto - brzo to proleti...

http://www.iskoristi-poticaje.com
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Bok.

Ja bih volio čitati više o softveru, neke specijalizirane teme recimo: multimedija na računalu, vektorsko crtanje na računalu, rastersko crtanje na računalu, modeliranje, praktično korištenje uredskih alata na računalu, obrada i uređivanje pdfa, razmjena datoteka preko interneta, praktični savjeti te korištenje specijaliziranih programa.

Praktični primjeni i izrade Lan mreže od opreme koju posjedujemo doma.

Mislim da bi takve teme bile ljudima od velike koristi i da bi im dosta pomogle.

Bolje 5 do 12 nego ni jedna poslije 1! :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 22:53 (mali.ivica87).
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

neka se stavi kako na CD staviti npr. neku igricu

1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zorittax kaže...

neka se stavi kako na CD staviti npr. neku igricu

To mozes procitat u Djecji Klub bkte ne u bugu...

Just another brick in the wall...
14 godina
Mslv41 kaže...

Stavite nesto o tome kako postati programer ili bilo koje informaticko zanimanje... I intervjuirajte npr. ako ima neki hrvat u valve, rockstaru itd.

imaš u Mreži 

15 godina

je li svim pretplatnicima kasni novi Bug ili to samo meni? još nije stigao, a navodno već na kioscima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Cican kaže...

je li svim pretplatnicima kasni novi Bug ili to samo meni? još nije stigao, a navodno već na kioscima...

U krivoj si temi... Ovdje se piše o novom broju: http://www.bug.hr/forum/topic/bug/bug-246/186223.aspx

Javi se na pretplata@bug.hr, ukoliko Bug ne dobiješ u četvrtak ili petak.

...
17 godina
neaktivan
Angus_Young kaže...

Volio bi, kada iduči put radite test monitora ili kod recenzije bilo kojeg, da probate nekako doči do podataka o njegovoj input lag vrjednost i da ju istaknet sa ostalim parametrima.

Osim ovoga, znam da nije trivijalno (tj. jeftino), ali bilo bi iznimno korisno da su uz sve recenzije monitora, tableta, mobitela, projektora itd. navedene CIE kolor koordinate, svjetlina, kontrast, itd. Usporedni test tableta u prošlom ili pretprošlom broju recimo je ispao prilično besmislen što se kvalitete prikaza tiče - nije izmjereno uopće išta, tako da je nemoguće steći ikakav dojam o kvaliteti ikojeg ekrana (osim rezolucije).

Analogno vrijedi i za video kamere i fotiće.

13 godina
neaktivan
Re: Što bi željeli čitati u novom Bug-u

Kako je nastao alterIWnet i emulacija sistema IWNet.

15 godina

Izašla je nova generacija AutoCAD, obično BUG napravi osvrt na iste. Nadam se da nećete iznevjeriti tradiciju.

Stručnjak za odmaganje...

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Hi svi
Bug čitam od prvog broja i nikad mi se nije sviđao.
Nikad nisam vjerovao vašim testovima (HP uvijek naj...), nije mi se sviđala vaša beskrajna naklonost PC-u u vrijeme kad su postojale i druge komp. platforme, ali sam isto kupovao svaki broj. Prestao sam kupovati Bug u vrijeme kad je postao časopis za mobitele i pored vašeg izdanja koje se bavilo samo mobitelima.
Vrijeme je da pogledate malo u prošlost, jer bi vas mogla puno toga naučiti. Bug je postao reklamni list u kome nema ničeg osobnog i ničeg vrijednog – ničeg što se ionako ne može naći na online stranicama bilo kojih novina. Pogledajte svoja izdanja od prije 20tak godina, pogledajte "Moj mikro", "Računare" iz tog doba i usporedite to sa današnjim Bugom.
Bilo bi lijepo na vašim stranicama pročitati detaljne recenzije programa, naći detaljne mape igara(umjesto da čitamo o igrama koje će, a možda i neće, izaći za deset godina), pročitati detaljnu i nesponzoriranu analizu hardvera(nikako ne mobitela – za to imate poseban časopis)...
Bilo bi mi jako drago ponovo kupovati Bug – ovakvog kakav je danas, ne mogu čitati niti online.

x
Moj PC  
2 13 hvala 0
16 godina

Koji je to poseban časopis za mobitele??

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan

Ramdiskovi....

Test Virtualbox-a, Adobe Photoshop-a i ostale Adobe lepeze na ramdisku. Uticaj frekvencije i latencija RAM-a na brzinu ramdiskova. Naravno, bilo bi super testirati Windows vs. Ubuntu vs. OS X na ramdisku!

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

može usporedba ebook readera? {#}

sve ih je više i teško se odlučiti tako da bi dobro došao jedan broj posvećen njima.

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da se u svakom bugu doda "retro game room" i ostavi battlefielda i recenzira Super mario world,Sonic 1 i 2,Crash,Unreal Torunament 1999...

EDIT:Nisam mislio doslovno izbacit nego da i stare igre imaju svoje 3 stranice u BUGU

Dejan
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 4:03 (dejko2).
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
Pažul kaže...

može usporedba ebook readera? {#}

sve ih je više i teško se odlučiti tako da bi dobro došao jedan broj posvećen njima.

Možda nešto s oftalmološke točke gledišta, što je najbolje za e-čitanje. Jedno su recimo e-reader programi kojima se čitaju eknjige, a šta kada imaš dosta web stranica za čitanje, kako ih najbolje prilagoditi da ne umara oči...

12 godina
neaktivan

Osobno bi volio malo za promjenu da se posvete temama kao što su skeneri i napraviti veliki hard - test, isto tako kvalitetni  routeri  zapostavljena tema (iako mi nije jasno zašto to ne recenzirate) (želim se riješiti  t-comovog pa si kupit neki po vašoj preporuci), ovo ljeto sam očekivo da bi mogla bit tema auto navigacija ali nažalost ni ove godine ništa od toga...doduše nemora to bit samo ljetna tema, zanima me i usb 3.0 velikih kapaciteata i za kraj 2010 u 9 mj. ste imali veliki test 22"-26" lcd televizora pa bi bilo dobro da opet napravite tu temu samo ovaj puta sa veličinama od 32"- 42" ili 47" jer sam tada zahvaljujući toj temi kupio novi tv ...sve ovo je rijetko ili nikako u časopisu al bar svake treće da ubacite...eto tolko za sada ...samo se nadam da će netko ovo i pročitati iz redakcije i napisati pokoju pametnu jer em što me zanima (a sigurno nisam jedini) mislim i kupovati te stvari.

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ipak mi fali rubrika Novosti. Istina svaki dan pogledam kaj je novo, ali sve jedno volim se podsjetiti što mi je bilo zanimljivo dok čitam BUG.
Eventualno da bolje profiltrirate novosti, pa one koje su po vama zanimljivije ili po komentarima na forumu, malo opširnije pišete o njima, pa jedna novost da zauzme 1/3 ili 1/2 lista.

0 0 hvala 0
17 godina

Opsiran test externih HDD/SDD-dova i laptopa na nasem a i stranom trzistu koji su za ljude u pokretu ili se bave extremnim sportovima daklem otoprni na udarce , padove , vodu , pijesak , temeprtaure i sl. vremenske uvjete {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 17:20 (4mal).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Beowulf cluster. Jeftini Beowulf cluster-i napravljeni od Raspberry Pi su također zanimljiva tema!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Moze li mi tko reci dali je u kojem broju bila recenzija Galaxy S4 Minia?
14 godina
u novom broju je sučeljavanje htc one mini i samsung galaxy s4 mini
Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
15 godina
neaktivan

Već dugo nisu imali usporedbu 4 glavna browsera,IE,Firefox,Chrome,Opera...i možda još 5. safari.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
test usb modema, i isto wifi modema kojih sad ima kod nas u ponudi....i na kraju posto dosta tih modema ima konektore za antene da istestirate koje antene valjaju,preporuke i to jer sad na nekim mjestima se neisplati uzimat adsl ako si blizu odasiljaca imas puno brzu vezu preko usb modema plus kod vip-a za 50 dodatnih kn mjesecno flat od 00-08 h....neznam dali grijesim al mislim da nij bilo takvog testiranja u bugu jos....
Opali HVALA ↓↓↓
14 godina

Što reći, želim kupiti iPad Air, čisto zbog širine "prostora" memorije onog od 128 GB memorije, ali ima jedna kvaka, Velika Kvaka {#} {#} !!!!

IPad Air, kao i ostala Apple-ova ergela imaju problema sa AVI i MKV formatima i reprodukcijom u istima {#} !!!!

Ako je ikako moguće, volio bih jedan koliko toliko širi osvrt na SW koji pokriva tu tematiku i problematiku, znači na što treba obratiti pozornost ako postoji a vjerujem da da, što kupiti kao vrijedno ulaganja pa i nekog većeg iznosa USA dolars, ali da znam da sam kupio, pravu stvar!!!!

Ako je moguće, interesira me, ako i kupim neki komad SW-a, skidanje jedne ( sezone ) serije, odnosno epizode, koliko traje samo skidanje sa pojedinim komadom SW-a, konvertiranje, gdje skinuti titlove ( nije baš i najvažnije, ali ako se može pronaći ) što možda bude od presudne važnosti, prihvatiti ili odbiti!!!!

Još nešto za kraj; čini mi se da su trenutno dva najjača tablet računala Apple iPad Air i Samsung Galaxy Note 10.1 ( 2014 Edition ), volio bih čitati o njihovom koliko toliko mogućem uspoređivanju, gdje bi se usporedilo Apsolutno SVE, od težine, cijene ( recimo iPad Air sa 128 GB memorije, 3G/LTE verzija, naspram Note 10.1 64 GB memorije, 3G ili LTE verzija), OS-a, RAM-a, rezolucije, PPI, pa do dizajna i osobnog feeling-a autora testa, gdje sam debelo Uvjeren da ova "dva" gadgeta to zaslužuju {#} !!!!  

P.S. možda takvo nešto zaslužuju i još neki tableti, nije na odmet ako je moguće da ih se pridruži {#} !!!!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice