Titlovi hijeroglifi

poruka: 3
|
čitano: 4.054
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Titlovi hijeroglifi

Znaci trazim vec 2-3 sata po svakakvim forumima ali nikako da nadem hebeno rijesenje, htio bi pogledati Twiling Saga Part 2 sa curom ali bilo koji titl da skinem na laptop nevalja tj. neki hebeni hijeroglifi budu dok na PC-u nisam imao nikada takav problem ali mi PC ne radi zato sto mi je GPU na servisu pa moram biti na laptopu.

Pa pogledajte slike:

Tako mi je za svaki titl koji skinem na laptop dok prijasnje titlove koje sam skidao s PC-a i onda prebacivao na USB pa na laptop nemaju tih problema

Probao sam najmanje 15 titlova od razlicith filmova skinuti i svi imaju isti problem s tim hijeroglifima i ne znam kako to popraviti pa ako netko zna u cemu je problem bio bi vrlo zahvalan da mi pomogne !:)

Ispricavam se ako sam fulao podforum.

Ovaj titl je prebacen s PC-a na USB pa na Laptop Ovaj titl je prebacen s PC-a na USB pa na Laptop
Peace!
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 13:01 (XVII Mini).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Titlovi hijeroglifi

Mislim da se radi o postavkama jezika u playeru kojim gledaš filmove. Ili si to namjesti u postavkama ili skini BS Player (sam ti traži titlove na netu) ili VLC player.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Titlovi hijeroglifi

BS Player je strava!! sve mi je nasao i sada sve radi kako treba, hvala puno:) LP.

Peace!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice