Program za brzu promjenu audio izlaza

poruka: 11
|
čitano: 3.246
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
moderator

dakle trebao bih neki program kojim mogu brzo (iz taskbara ili kraticom na tipkovnici) odabrati koji audio izlaz želim kao defaultni...

često prebacujem između 3 različita izlaza, a trenutni način mi ne odgovara (desni klik na zvučnik u taskbaru > playback devices > klik na željeno > set default)

OS je Win 7

R.I.P. EnlightenedPhoenix ......////...... TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator

netko?

R.I.P. EnlightenedPhoenix ......////...... TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator
Re: Program za brzu promjenu audio izlaza
XXX-Man kaže...

netko?

mrzim spamat, al mogao bi netko predložit nešto {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix ......////...... TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :)
15 godina
moderator

baš nitko??

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Možda u programu za zvučnu karticu, tak ja imam, samo zamjeni izlaze, nemoram niš postavljat kao default izlaz, samo ima gumb Zamjeni stražnje i prednje audio izlaze

[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/1225775843.png[/IMG][/URL]
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 12:05 (hazz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ja ti saltam svakodnevno na W7, ali ja imam i dvije zvucne. Na jednoj su mi sluske, a na drugoj zvucnici. Ako imas samo jednu jedino ti control panel zvucne moze to omoguciti, mozda.
Beauty doesn't have a weight restriction.
15 godina
moderator
The Man kaže...
Ja ti saltam svakodnevno na W7, ali ja imam i dvije zvucne. Na jednoj su mi sluske, a na drugoj zvucnici. Ako imas samo jednu jedino ti control panel zvucne moze to omoguciti, mozda.

imam i ja dvije zvučne, ali koristim 3 različita izlaza (2x izlaz za zvučnike i izlaz za slušalice)

zato i tražim nešto što bi moglo brzo to prebacit

dok sam imao Win XP imao sam jedan program koji je omogućavao preko shortcuta na tipkovnici brzu promjenu, ali na Win 7 ne radi

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
moderator

evo ako nekom zatreba, ovaj program je rješenje mojih problema

http://funk.eu/ssd/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

evo ako nekom zatreba, ovaj program je rješenje mojih problema

http://funk.eu/ssd/

Mislim da je na novom BUGovom dvd-u neki program za to ako se ne varam (neznam di mi je dvd ali provjerit ću).

World Championships: 7, GP started: 2, Po81, GP wins: 91dium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,483
15 godina
moderator
F1-IVO kaže...

Mislim da je na novom BUGovom dvd-u neki program za to ako se ne varam (neznam di mi je dvd ali provjerit ću).

to je upravo ovaj što sam dao link :D

nemaš pojma koliko sam se razveselio kad sam pogledao što je na DVD-u {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice