Kompleksan problem sa mixanjem zvučnih datoteka

poruka: 6
|
čitano: 1.929
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav bugovci. Eto, tišti me jedan probloem pa bih molio za rješenje ako netko zna. Radi se o sljedećem, nisam baš neki početnik i mnogo radim sa multimedijom. Sad imam zadatak napraviti reklamu za jedan prioizvod. Radi se o sljedećem. Trebao mi je glas onog tipa koji često govori na movie trailerima. To sam nabavio. Pošto u reklami naravno ima govora ja sam izblebetao ono što treba govoriti ali tu nastaje problem. Htio bih preslikati glas tog čovjeka preko mojeg glasa kao da on to govori. Na filmovima sve to super izgleda i znam da se da napraviti samo ne znam kako i kojim alatima. Što se programa za obradu zvuka tiće koristim ih gotovo sve od Audacitija do MEF, Cool Edita pa to nije problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Kompleksan problem sa mixanjem zvučnih datotek
Taj glas nije sintetiziran :) morat ces angazirati nekog spikera da ti procita off.
I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
17 godina
neaktivan

Za ovo ti treba kakav ultra skup Roland ili Kurzweil ili nesto sto sadrzi glasovnu polifoniju u sebi. A moze i Alesis synthesizer...sve u svemu najbolje je da nades boju glasa preko onih samplova pa ponovo nasnimis sve.

Naravno da necu imati djece, najvise zbog toga jer znam da bi imali moje gene. Zasto unistavati zivote? by Mentalist
17 godina

Ne radi se to baš tako :)

Moraš naći spikera sa takvim glasom.

(ili sebe snimiti, pitch bendati, podići bas, komprimirati dinamiku, ali to nije to)

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 11:38 (Father_Dougal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Može uzeti i ovog lika, negdje od 4:55 (mada se isplati pogledati cijeli film)

16 godina
neaktivan

Hvala na odgovorima. Pitchanje sam probal, to nije baš neko rješenje, za ostalo naravno nemam tehnike ili para. Mislio sam to izvesti softverski ako se da ali očito da će to biti problem. Uglavnom, uspio sam do nekle sa Voice Changerom ali efekt nije zadovoljavajuć za perfekcionista kakav sam ja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice