Xiaomi Redmi 3

poruka: 2.089
|
čitano: 409.390
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Kakav vam je battery life na MIUI 8?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

kraci nego na 7, oko uru ipo sota manje iman, bar mi se cini

HŽV

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi 3
oko 6 sati..trebao bih rootati mob i pogasiti neke procese mislim da bi onda bilo i vise

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

je li itko našao lockscreen aplikaciju koja podržava fingerprint unlock za redmi 3/pro?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Zdravo, zamolijo bi vas za pomoč. Dobijo sam redmi 3S prije 10 dana ali ga još uvjek ne mogu koristit tako da sam stvarno razočaran nad xiaomijem. Na njemu je bila official China stable verzija ROMa na kojoj nikako nisu radili gapps tako da telefon nije biu uportrebljiv. Danas sam dobijo potvrdu za unlock bootloaderja, tako da sam prvo instaliro najnoviju official China developer verziju 6.7.7, pa kreno da odključam bootloader ali ne mogu nikako. Ušo sam u fastboot i povezo na komp ali postupak unlockanja ne dodje do kraja. Probo sam više puta ali uvjek isto. Šta da radim više?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
deeki kaže...

Zdravo, zamolijo bi vas za pomoč. Dobijo sam redmi 3S prije 10 dana ali ga još uvjek ne mogu koristit tako da sam stvarno razočaran nad xiaomijem. Na njemu je bila official China stable verzija ROMa na kojoj nikako nisu radili gapps tako da telefon nije biu uportrebljiv. Danas sam dobijo potvrdu za unlock bootloaderja, tako da sam prvo instaliro najnoviju official China developer verziju 6.7.7, pa kreno da odključam bootloader ali ne mogu nikako. Ušo sam u fastboot i povezo na komp ali postupak unlockanja ne dodje do kraja. Probo sam više puta ali uvjek isto. Šta da radim više?

Prije svega trebao si zamagliti gore broj koji ti je info o mi acc.

Meni su se svi ti problemi rješili kada sam stavio najnoviji china dev što ti očito jesi. Možda nije nešto u redu s kablom? Ili s driverima? Ne bi trebalo biti ako si uspio flashati najnoviji china dev. Jesi probao reseta PC i telefon i takve stvari?

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2016 12:32 (udarnik60).
9 godina
neaktivan

probo sam sa tri različita kablova i uvijek isto. Driveri mislim da su ok. Nisam više pametan, baš su usrali motku sa zaključanim bootloaderom, imam i i Redmi Note 2 koji je super, ali ovo sad je katastrofa i vjerovatno moj zadnji xiaomi...

13 godina
neaktivan
deeki kaže...

probo sam sa tri različita kablova i uvijek isto. Driveri mislim da su ok. Nisam više pametan, baš su usrali motku sa zaključanim bootloaderom, imam i i Redmi Note 2 koji je super, ali ovo sad je katastrofa i vjerovatno moj zadnji xiaomi...

Jesi probao reset? meni je to bilo pomoglo

11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Xiaomi Redmi 3 pro koji sam naručio sa xiaomiforsale i neradi mi mobilna mreža. Imam isti problem kao u videu 

. Kad zovem pojavi na moram isključiti airplane mod, a nije uključen.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3
Okej ovo sam našo na miui službenoj stran:
Not Connected To Mi Phone
This is due to the driver is not properly installed in your computer, please use another USB cable or changing between the USB port for computer to install the driver.

Znači u driveru je problem, ali kad se povezem na komp, kao pronadje driver i radi sve ok, mogu prebacivati sve na komp ili kontra. Ima li ko neki savjet sta da radim?

0 1 hvala 0
13 godina
deeki kaže...
Okej ovo sam našo na miui službenoj stran:
Not Connected To Mi Phone
This is due to the driver is not properly installed in your computer, please use another USB cable or changing between the USB port for computer to install the driver.

Znači u driveru je problem, ali kad se povezem na komp, kao pronadje driver i radi sve ok, mogu prebacivati sve na komp ili kontra. Ima li ko neki savjet sta da radim?

Jesi li probao instalirati Mi PC Suite ?

On ti pokupi potrebne drivere.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI General Moderator
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Imam jedno pitanje, posjedujem redmi 3 telefon i na njemu je MIUI Global 7.1 Stabilno 7.1.1.0.0(LHPCNCK), kako da instaliram 7.3 ili 7.5 global stabilnu verziju posto je ova losa, Viber kasne poruke kao i na WhatsApp, nekada nemogu da otvorim galeriju, kalendar, preuzimanje i da slikam samo se aplikacija otvori i ponovo zatvori pa radim hard restart svakih 20 dana..Nadam se da mi mozete pomoci..

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Jesam instaliro Mi PC Suite ali mi ne nadje telefona, dok recimo note 2 mi nadje normalno. Znači problem je u driverju za redmi 3s ali ne mogu ga nigdje nači. Može li mi neko pomoči sa driverom molim, jer sam na kraju sa živcima, tri dana sam več zabijo na kompjuteru da usposobim mobitel ali eto nikako da ga koristim a imam ga več 10 dana :(

13 godina
neaktivan
deeki kaže...

Jesam instaliro Mi PC Suite ali mi ne nadje telefona, dok recimo note 2 mi nadje normalno. Znači problem je u driverju za redmi 3s ali ne mogu ga nigdje nači. Može li mi neko pomoči sa driverom molim, jer sam na kraju sa živcima, tri dana sam več zabijo na kompjuteru da usposobim mobitel ali eto nikako da ga koristim a imam ga več 10 dana :(

Pretpostavljam da si sve to napravio, ali jbg kad si zapeo treba provjerit možda se nešto nekako isključilo.

Omogućio Developer options,  Settings > About phone > stisni MIUIversion 7 puta > sad je unlokcano
Omogućio USB Debugging -  Settings > Additional settings > Developer options > USB Debugging.
Omogućio Fastboot mode -  Settings > Additional settings > Developer options > Fastboot mode (China Dev ROM)

Probaj instalirati drivere preko download moda i MiFlash. Volue UP+ Power da uđeš u download mode.

Ako ni to ne radi ja sam svoje driver skinuo ovdej

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Pozdrav, jel tko zna sto radit, kupio sam redmi 3 pro i isao ga flashat sa MiPCSuite, u recovery mode sam stisnuo download i krenuo s fleshanjem po uputstvu i na pola je stalo kao da nema mjesta, a mob prazan ima 32GB. Radio sam na win 7 mozda je problem u njemu jer sam nes cito po netu. Ugl sad mi se mob sam pali i gasi, al samo do znaka xiaomi. Imate kakav prijedlog sto napravit.
Hvala pozz

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Superdido kaže...

Pozdrav, jel tko zna sto radit, kupio sam redmi 3 pro i isao ga flashat sa MiPCSuite, u recovery mode sam stisnuo download i krenuo s fleshanjem po uputstvu i na pola je stalo kao da nema mjesta, a mob prazan ima 32GB. Radio sam na win 7 mozda je problem u njemu jer sam nes cito po netu. Ugl sad mi se mob sam pali i gasi, al samo do znaka xiaomi. Imate kakav prijedlog sto napravit.
Hvala pozz

Koji točno win7? Ako su 64bitni ne bi trebalo to biti uzrok. Koji si rom išao flasha? Jesi unlockao bootloader? Jesi probao sa MiFlash? Probaj s ovim

9 godina
neaktivan

win 7 32bitni, mislio sam da će s njim biti manje problema nego s win10, nego krivo sam napisao flashao sam sa MiPhone20151028, a sad kad povezem usb kablom ne prepoznaje mi komp mob a tako ni MiPCSuite isto koji mi je bio druga opcija, stoji stalno na logu xiaomi kad ga upalim

13 godina
neaktivan
Superdido kaže...

win 7 32bitni, mislio sam da će s njim biti manje problema nego s win10, nego krivo sam napisao flashao sam sa MiPhone20151028, a sad kad povezem usb kablom ne prepoznaje mi komp mob a tako ni MiPCSuite isto koji mi je bio druga opcija, stoji stalno na logu xiaomi kad ga upalim

Ovdje se izričito kaže da se na 32 bitnom sistemu može pojaviti greška. Tako da prije svega probaš na 64 bitnin win.

Ako ne možeš ući u download mode nego samo u fastboot vrlo vjerovatno si ga brickao i trebao bi pogledati ovdješto dalje.

Polako korak po korak i sve ćeš rješti samo prvo ti trebaju 64 bitni win.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2016 19:59 (udarnik60).
9 godina
neaktivan

Hvala puno, pomogao si sve riješeno :)))

13 godina
neaktivan
Superdido kaže...

Hvala puno, pomogao si sve riješeno :)))

Ma ništa. Drago mi je da je sve rješeno.

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

E nekako  sam uspio unlockati bootlaoder i stavio gore TWRP ali kad sam htio prenijeti xiaomi.eu ROM na mobitel, mi ga nije naslo na kompjuteru, znaci opet drajveri nisu uredu jer i Mi Pc Suite mi ga ne nadje. Stavio sam ROM na micro SD ali ga twrp isto ne nadje. Kako izgleda nemam vise ni official MIUI gore jer sam obriso sa trwpom dalvik, cache i to, tako da kad ga rebootam samo stoji Mi logo. Sta da sad napravim, nije valjda da ga mogu baciti? 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
deeki kaže...

E nekako  sam uspio unlockati bootlaoder i stavio gore TWRP ali kad sam htio prenijeti xiaomi.eu ROM na mobitel, mi ga nije naslo na kompjuteru, znaci opet drajveri nisu uredu jer i Mi Pc Suite mi ga ne nadje. Stavio sam ROM na micro SD ali ga twrp isto ne nadje. Kako izgleda nemam vise ni official MIUI gore jer sam obriso sa trwpom dalvik, cache i to, tako da kad ga rebootam samo stoji Mi logo. Sta da sad napravim, nije valjda da ga mogu baciti? 

Pa nećeš ga sigurno bacit.

Jel možeš doći u fastboot? Jel ti ga MiFlash vidi? Možeš flashat fastboot rom preko MiFlasha onda. A kako ti TWRP ne vidi rom na SD kartici? Jesi odabrao dobar folder? Jesi stavio dobar rom?

15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Pozdrav,

Jel se isplati prelaziti sa xiaomi mi3 na redmi 3 pro? Jel ima napretka?

I jel istina da uskoro izlazi mi5 mini?

Xiaomi Mi3W 16gb

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Ej jel zna netko koji servis koji se bavi Xiaomi-ima?
Kupio sam Redmi Note 3 prije kojih pola godine i do danas prezadovoljan.
Danas se mobitel sam od sebe ugasio na kojih 20% baterije i počeo  strašno grijati, toliko da ga nisam mogao držati u ruci. Hladio sam ga na klimu u autu.
Nakon kojih 5-10 min se prestao hladiti.
Više ga nemogu upaliti, a koliko mi se čini niti se nece puniti (ne svijetli mi ledica kao kod prijašnjih punjenja). Probao sam ga puniti preko zidne utučnice kao i preko PC-a i neće. 
Kod paljenja sam probao sa držanjem power tipke kao i kombinaciju power+volume down.

Sad ima li tko od Vas savijet što napraviti, što se dogodilo i zašto, te kao  što sam gore upitao postoji li koji servis gdje?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pozdrav raja, imam problem, a tiče se download brzine. U kući koristećisSpeed test pokazuje 2mbps, a brzina skidanja bude malo povišen 100 kilobajta po sekundi. Na svim ostalim Wi-Fi lokacijama brzina je dobra, SEM u kući. Čitao sam da je to zbog nekompatibilnosti moba i routera. Ima li neki nnačin da u postavkama routera rriješim to? Hvala unaprijef

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Staviti ću novi rom, kineski zadnji sa miui.com stranice, i to u recoveryu da baš počistim sve, imam malo bloatware.

1. pitanje: dali je to dobar način da sve počistim?

Nakon toga ne bi trebao imati google usluge na mobu. 

2. pitanje: Kako stavim google gore?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
the_dammed kaže...

Staviti ću novi rom, kineski zadnji sa miui.com stranice, i to u recoveryu da baš počistim sve, imam malo bloatware.

1. pitanje: dali je to dobar način da sve počistim?

Nakon toga ne bi trebao imati google usluge na mobu. 

2. pitanje: Kako stavim google gore?

http://xiaomininja.com/2016/04/22/how-to-install-google-play-store-on-redmi-3pro-step-by-step-guide/

17 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Je li trenutno aliexpress najjeftiniji?

I da li se preko alija može plaćati visom electron, ali od žiroa?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
djdomi kaže...

Je li trenutno aliexpress najjeftiniji?

I da li se preko alija može plaćati visom electron, ali od žiroa?

Platio visom elektron PBZ-a bez problema.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
17 godina
Xiaomi Redmi 3

Mucenje Redmi 3 Pro.

U videu mozete vidjeti sta je sve prezivio Redmi:

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice