jesu naravno,to mi je doslo s ovim novim updejtoml,vidim da dosta njih ima taj problem.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Velicinu tih i ostalih slova je moguce mijenjati u Control panel - display opcijama

Imam Windows 8.1 32-bitni i još uvijek mi nema Update 1 u Windows Update-u. Išao sam samostalno instalirati update, ali odmah pri prvom updateu od onih 6 obaveznih javlja mi se problem. kb2919442-x86 mi je stvorio muku. nikako se neće instalira, kada pokrenem instalaciju javlja da Ažuriranje nije primjenjivo na vaše računalo. Čak sam misleć da nisam posenilio pa da imam 64-bitni išao instalirati 64-bitnu verziju update (kb2919442) ali ista stvar. svi update-i su instalirani do sada, nema ni jedan kada se uđe u Windows Update na čekanju.
Ljudi pomozite oću novi update ali nedaju
probaj system restore mozda nesto blokira update pa onda probaj ...
Imam Windows 8.1 32-bitni i još uvijek mi nema Update 1 u Windows Update-u. Išao sam samostalno instalirati update, ali odmah pri prvom updateu od onih 6 obaveznih javlja mi se problem. kb2919442-x86 mi je stvorio muku. nikako se neće instalira, kada pokrenem instalaciju javlja da Ažuriranje nije primjenjivo na vaše računalo. Čak sam misleć da nisam posenilio pa da imam 64-bitni išao instalirati 64-bitnu verziju update (kb2919442) ali ista stvar. svi update-i su instalirani do sada, nema ni jedan kada se uđe u Windows Update na čekanju.
Ljudi pomozite oću novi update ali nedaju
jedina nekakva ideja mi je da stavis eng jezik i onda instaliras.mislim da mu smeta jer nisu na eng windowsi
Nema to veze, meni su winsi na 'rvackom, pa se normalno instaliralo. Prije bi rekao da postoje neke sistemske modifikacije...
Imam Windows 8.1 32-bitni i još uvijek mi nema Update 1 u Windows Update-u
- Da li si skidao i instalirao onaj "Leak" koji je izašao na torrent?
- Da li je win orginal ili kopija?
Normalno da nije - za to ipak treba ekstra naplatiti (hint: 2015 i Windows 9?)
Imam legalne win8 64 bitnu verziju, i instalirao sam sve update uključujući i kb2919442 ali ne vidim nikakvu promjenu na PC-u. Na start screenu nema opcije za shut down. Na laptopu sam to dobio. Također na laptopu sad imam i marketpalce u taskbaru dok u Desktop PC-u to nemam. Kao da nije instalirano, ili je to samo vidljivo za Laptope?
Imam legalne win8 64 bitnu verziju, i instalirao sam sve update uključujući i kb2919442 ali ne vidim nikakvu promjenu na PC-u. Na start screenu nema opcije za shut down. Na laptopu sam to dobio. Također na laptopu sad imam i marketpalce u taskbaru dok u Desktop PC-u to nemam. Kao da nije instalirano, ili je to samo vidljivo za Laptope?
Tribaš imat win8.1 a ne 8
Imam jedno pitanje možda je offtopic neznam.
Dali se može napraviti iso fajl da stane na dvd a da na njemu budu za odabrati windowsi xp,7,8,8.1?
moglo bi na dvd od 8gb.
dobro mozda xp ni ne treba..ali makar 7 i 8.1
Treba ti Windows8.1-KB2919355 - u njemu je sve bitno.
Ako te već ne čeka u Windows Updates.
Nisam skidao nikakav "Leak" preko torrenta. Sve je originalno.
Nisam skidao nikakav "Leak" preko torrenta. Sve je originalno.
Koji windows imas?
Windows 8 ili Windows 8.1 ?
Ako imaš 8-micu onda nemožeš instalirati taj update.
Win 8.1 Pro, 32-bit
- 2016. i kasnije ako se zadrži formula o trećem SPu, jer jesen-kolovoz je prerano, zima 12ti je za gaming, ostaje 'spring' za svježi početak, možda 1.4.-prigodno? . Konj koji pobjeđuje se ne mijenja, to ih jedino drži na toj formuli, ali da naravno da bi željeli skratiti tih par godina za novi OS.
ako nisi skužio, pushaju info uvjek s par odgoda, vrijeme 'prilagodbe' u kojem se PR trudi objasniti sve benefite novog i mane starog.
mene fascinira:
Osim 'povratka' izbornika, najavljena je i mogućnost otvaranja 'Metro' aplikacija u standardnim prozorima, za što lakše upravljanje mišem i tipkovnicom.
- najava, najave po xti put, da će windowsi opet biti prozori...
Službeno je obznanjeno da će biti đabe.
Šta mislite o ovome...
Ništa!
Nisan student

Treba ti Windows8.1-KB2919355 - u njemu je sve bitno.
Ako te već ne čeka u Windows Updates.
Hvala za ovo. Upravo taj nekim čudom nije bio skinut s update-a. Skinuo ga ručno i instalirao i sad sve šljaka kako treba. Imam dodatne ikone itd. I naravno, zaboravio sam napomenuti u prvom postu da imam Win8.1 a ne Win8.
Hvala još jednom.
Koristio sam "CCleaner" godinama i nikad nikakvih problema i zato ako treba malo "pometat" sistem, moja preporuka ide CCleaneru!!!
Također, koristim ga godinama.
Nikad problema.
Ja sam rijesio sve probleme sa Win 8 i 8.1., instalirao sam Sedmici i do daljnjega dok ne rijese osmicu nema sanse da je instaliram...
Pa ako je već doša instaliraj ga.
Ja instaliran sve odreda