Pa ako je već doša instaliraj ga.
Ja instaliran sve odreda
Glupo mi instalirati nešto što već imam. Ne??
Ja instaliran sve odreda
Ja instaliran sve odreda
Ako ti nudi znači da nemaš
Šta mislite o ovome...
Kupi, isprobaj, javi. :D
Ja instaliran sve odreda
http://support.microsoft.com/kb/2919355. To sve već imam.
Ja instaliran sve odreda
http://support.microsoft.com/kb/2919355. To sve već imam.
Slušaj sokole dosadilo mi je natezat se ode s tobom, ako ti tvrdiš da imaš te nadogradnje ko san ja da te uvjeravan u suprotno.
Al i dalje tvrdin da ti nudi zato što nemaš.
zasto imas probnu verziju win 8.1 enterprise.
sta nije to ono da imas 100 i nesto dana probno pa onda moras da kupis?
Zato što mi je OS preskup a ovako imam orginal 90 dana. Koristim live acc, tako da mi se sve vrati nakon ponovnog instaliranje windowsa.
8 i 8.1 nemaju home edition.
http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_8.1
http://www.microsoft.com/en-us/windows/enterprise/products-and-technologies/windows-8-1/compare/default.aspx
Zato što mi je OS preskup a ovako imam orginal 90 dana. Koristim live acc, tako da mi se sve vrati nakon ponovnog instaliranje windowsa.
a zasto malo ne glumis hehe
Meni došao update (KB2919355). 887.4 MB. Šta da radim? Već imam instaliran Win8.1.
Imaš već instairan 8,1 ali očito nemaš instaliran njegov update 1.
Znači windows 8.1 update 1 kada ti ga nudi na download. :)
a zasto malo ne glumis hehe
Zašto bi?
Ajmo vidit koliko nas ima originalne windowse a koliko falše ili kako ja zovem pirate bay verziju.
Molio bih za iskrenost.
Hvala
5 | windows 7 original |
---|---|
2 | windows 7 falši |
1 | windows 8 original |
37 | windows 8.1 original |
21 | windows 8 i 8.1 falši |
Koja svrha orginal ili ne?
Šta mislis da ak netko ima orginal da mu windowsi bolje rade?
Nema svrhe znam da je ista stvar i ja sam do prije 2-3 miseca bija na falšima.
Čisto me zanima omjer
Ajmo vidit koliko nas ima originalne windowse a koliko falše ili kako ja zovem pirate bay verziju.
- Trebalo bi moći glasati više puta, ja imam od svega ponešto.
A sto ako su Windowsi registrirani i aktivirani sa nekakvim keyem nadjenim na netu?
Onda nisu ni cracknuti, ni nije koristen nekakav aktivator. To je piratska verzija?
Ono, znam odgovor, ali ne znam sto trazis... da li razlike izmedju aktiviranih i kreknutih windowsa, ili bas original s racunom vs ne original.
nakon update ne vidim nikakvu promjenu u radu ili smanjenje uporabe rama tako da to sve šta vam se čini je placebo efekt
ps: možda ja ne vidim razliku,ako je ima, jer imam ssd tako da se to kod mene ni ne može primjetit
Molio bih za iskrenost.
Hvala
nije pitanje je li windows original ili ne, nego je li aktiviran legalnim ključem ili sa nekim loaderem/aktivatorom. svatko može imati original windows, bilo da skine original iso sa microsoftovih stranica, bilo preko p2p-a ili nesto trece. sve dok se ne instalira neka modana, "black edition" verzija. velika većina običnih korisnika u svijetu ima ilegalan windows. e sad zasto se ti bojis imati piratski windows, ili jednostavno ne zelis imati nista ilegalno, jer se bojis pravnih tijela ili koga/cega vec, ili nesto drugo, tvoj problem. ja sam od win 95 na ovamo imao sve i jedan original, ali ilegalni windows, tek win 8 je legalan jer ga imam preko dreamsparka
nakon update ne vidim nikakvu promjenu u radu ili smanjenje uporabe rama tako da to sve šta vam se čini je placebo efekt
ps: možda ja ne vidim razliku,ako je ima, jer imam ssd tako da se to kod mene ni ne može primjetit
Ja isti imam na laptopu SSD, bio odma tvornicki na novom laptopu Toshiba, zajedno sa instaliranim Windows 8.1 sve legalno...kod mene je osmica instalirana u UEFI modu I mislim da mi to stvara problem, npr. restart traje nenormalno dugo a nikad neznam dali ce se uopce vise upaliti...nema rjesenja toga problema...Recovery original sam vracao bezbroj puta radi toga i instalirao sedmicu ( Legacy Bios )radi toga problema...
jeli kod tebe instalirano u UEFI modu...
Ja sam mislio koliko nas je broilo pare za windowse i vi ste dobro razumili sta ja pitan, samo vi volite filozofirat i previše čini mi se.
LP
- ne može kupiti enterprise.. samo aktivirati ili 90 dana.
A sto ako su Windowsi registrirani i aktivirani sa nekakvim keyem nadjenim na netu?
Onda nisu ni cracknuti, ni nije koristen nekakav aktivator. To je piratska verzija?
Ono, znam odgovor, ali ne znam sto trazis... da li razlike izmedju aktiviranih i kreknutih windowsa, ili bas original s racunom vs ne original.
-nema piratskih windowsa.
-aktivacija licenciranim keyem ili nekim drugim.. da bi licenca bila važeća mora zadovoljiti odgovarajuće uvijete, sve ostalo je bez valjane licence, pa da ti i B.Gates pokloni dvd i key, tj imati neki dokaz o valjanosti licence, to je uobičajeno račun u slučaju B.Gatesa bi bio darovni ugovor. Uz to licenca ima i količinu, npr 1 PC ili više. Svaki windows aktiviran licenciranim keyom je 'normalan', one druge se kolokvijalno naziva pirat, TPB verzija ili yogurt. Iznad je primjer enterprise, bez valjane licence, tj trial licenca koji je OK za trial period (nije pirat i ne smije se koristiti npr u firmama jer nema računa osim za potrebe testiranja i sl.).
@splićanin
Dugi boot ti nije zbog uefi-a. Uefi, secure boot i sl su vezani uz sigurnost i ne utiče negativno na boot time. I kod mene je uefi i boot do log ekrana je 4 sekunde.
i meni se boota brzo, oko 2-3sek..jedino ako neki program trazi restart to traje beskonacno..
Jeste nekako mjerili to vrijeme ili negdje piše?
Jeste nekako mjerili to vrijeme ili negdje piše?
ako mislis na post, nisam mijerio ali znam oliko je 2-3 sekunde, jer imam naj jaci laptop sto trenutno postoji na trziztu...
imam naj jaci laptop sto trenutno postoji na trziztu...
A to je? Ako smijemo znati ;)
Alienware M18x ali ne ovi sa hr. trzista jer moj ima 32 GB ram i dva diska SDD 500 GB I normalan od 3 TB...