Aha, ma to sam pronašao. Ali zanima me jeli moguće obrisati tu mapu? Odnosno da mi ne sprema nigdje lokalno što imam na Skydriveu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Aha, ma to sam pronašao. Ali zanima me jeli moguće obrisati tu mapu? Odnosno da mi ne sprema nigdje lokalno što imam na Skydriveu.
Ne ,nije. Osim ako napraviš lokalni account - ali tada se moraš pojedinačno prijavljivati za svaku uslugu - Mail ,People ,kalendar ,Skype ...
Ako kojim slučajem imaš složenu automatsku prijavu u sistem ,ne zaboravi ju promjeniti ili isključiti prije prvog restarta!!Aha, ma to sam pronašao. Ali zanima me jeli moguće obrisati tu mapu? Odnosno da mi ne sprema nigdje lokalno što imam na Skydriveu.
Tek kad otvoriš dokument, onda se on sprema na tvoj disk.
A ako ga niti ne želiš vidjeti u Exploreru... http://lifehacker.com/how-to-get-rid-of-skydrive-in-windows-8-1-explorer-1447031829
Pozz,jel se netko od vas razumije u networking?? kolega @wifi mi je IP adrese na win7 namjestio i sve fino radilo, a sad na win8 neče-mreža ide ovako:Seoski Wi-FI-Komp---Ruter--- Wi-fi od rutera i LAN od rutera... Tj. ja shaeram wifi od seoske mreže na komp kkoja iz kompa LAN kablom ide u ruter, a iz rutera mi širi kučni wifi i još jedan LAN
jos nesto znali tko kakav alat
mozda kako da saljem poruke na mobitel putem pc racunala
Neznam ako si mislio na ovo http://smsaj.me/
nebu taj program basi nesljaka..
imali koji drzgi ali da je 100% ucinkovit
a imali koji s instalacijom recimo,i kvaklitetniji.
mislim imali koji takav program bar od 500 znakova,a ovo je 150 i 300 malo.treba mi nesto za vise.....
Pozz,jel se netko od vas razumije u networking?? kolega @wifi mi je IP adrese na win7 namjestio i sve fino radilo, a sad na win8 neče-mreža ide ovako:Seoski Wi-FI-Komp---Ruter--- Wi-fi od rutera i LAN od rutera... Tj. ja shaeram wifi od seoske mreže na komp kkoja iz kompa LAN kablom ide u ruter, a iz rutera mi širi kučni wifi i još jedan LAN
ZAšto TD-ovi?? Jel ITKO zna?
ZAšto TD-ovi?? Jel ITKO zna?
Zato što te je nemoguće razumjeti.
Možda bi netko i znao da smo te razumijeli.
Evo-lagano idem: Mreža mi ovako funkijonira: Wifi iz sela udaljen 1.5Km ide u externu antenu za wifi iz koje zatim ide u komp. A iz kompa taj wifi shaream na LAN koji je spojen na tuter Thompson SpeedTouch. I iz njega ide wifi antea koja pravi moj kučni wifi da se mogu mobitelima spojiti na njega. Također i imam stari laptop kojeg spajam na LAN port 2 od rutera. To je sve funkcijoniralo na win7 ali kad sam prešao na win8 neče. TReba mi netko tko može to srediti,mislim da su u pitanju IP adrese. Jasno?
Evo-lagano idem: Mreža mi ovako funkijonira: Wifi iz sela udaljen 1.5Km ide u externu antenu za wifi iz koje zatim ide u komp. A iz kompa taj wifi shaream na LAN koji je spojen na tuter Thompson SpeedTouch. I iz njega ide wifi antea koja pravi moj kučni wifi da se mogu mobitelima spojiti na njega. Također i imam stari laptop kojeg spajam na LAN port 2 od rutera. To je sve funkcijoniralo na win7 ali kad sam prešao na win8 neče. TReba mi netko tko može to srediti,mislim da su u pitanju IP adrese. Jasno?
Nekako sam čak i razumio što si napisao, ali ne razumijem kako kompom dijeliš mrežu?
Ajd ti to uslikaj lijepo, a ne da ovako nabadamo.
Zgodno.
Jebi me, ali meni taj setup djeluje kao perpetuum mobile.
Teoretski teže izvediv, nego u praksi.
U win7 sam samo kliknuo share this connection i namsjetio IP-ove-kolega wifi mi svjedok
e ljudi trebam neki alat za snimanje filmova s Youtuba,ako je moguce i da radi 100% recimo pomoc,neki link.
screen capture ili download s youtuba?
screen capture ili download s youtuba?
Sigurno na to nije mislio.
meni je ovaj hddownloader ok je portable, zalijepiš ga bilo gdje i pokreneš, samo treba odredišnu mapu smjestiti odmah do njega jer on po defaultu smješta u dokumente u c particiji..
Windows 8.1 Update 1
Naznake povezivanju Metro i Desktop sučelja?
Prikaz Metro aplikacija na Taskbaru, te ako se ne varam, punokrvni Aero(prozirnost) u Taskbaru kao na 7-ici?
[link]
Windows 8.1 Update 1
Prikaz Metro aplikacija na Taskbaru, te ako se ne varam, punokrvni Aero(prozirnost) u Taskbaru kao na 7-ici?
[link]
A konacno su se sjetili da vrate aero,to mi je jedino nedostajalo na osmici :) Ubise me oni retardirani plavi prozori!
Windows 8.1 Update 1
[link]
Koliko ja vidim na tom linku taskbar je providan kao i do sada, a okviri prozora nisu. Znaci sto se tice aera situacija je ista. A vidi se store ikona na taskbaru, i u prozoru.
Windows 8.1 Update 1
[link]
Koliko ja vidim na tom linku taskbar je providan kao i do sada, a okviri prozora nisu. Znaci sto se tice aera situacija je ista. A vidi se store ikona na taskbaru, i u prozoru.
Znači da se ipak varam.
U win7 sam samo kliknuo share this connection i namsjetio IP-ove-kolega wifi mi svjedok
Moraš napraviti bridge između te dvije mreže, a ako AP ima DHCP (velika mogućnost da ima) čak nemoraš ni upisivati IP adresu.
Kuća, kućni.
Moze na pp dobar link za Win 8 ili 8.1 ? ja sam skinuo neki, al los skroz cak nece KMS aktivacija da prodje
Instalirao sam prozore prije 4-5 mijeseci i od samog pocetka mi pri svakom restartu prikazuje drugi sat(vrjeme) :D
Znaci svaki put kad upalim PC moran azurirati trenutno vrime(time settings) :D
Jeli imao ko slican problem? :D
Inace Windows 8.1 Pro koja je aktivirana i preuzeta s msdnaa :)
PiXeLsss
Imao sam isti slucaj sa mojim starim kompjuterom koji je imao losu bateriju,tako da nije uspjeo sacuvat vrijeme i datum...Pogledaj jel ti datom OK?
Ili ti nije namjestena vremenska zona...
Instalirao sam prozore prije 4-5 mijeseci i od samog pocetka mi pri svakom restartu prikazuje drugi sat(vrjeme) :D
Znaci svaki put kad upalim PC moran azurirati trenutno vrime(time settings) :D
Jeli imao ko slican problem? :D
Inace Windows 8.1 Pro koja je aktivirana i preuzeta s msdnaa :)
Jesi provjerio kakvo ti je vrijeme u BIOS-u?
- Otišla ti je baterija na matičnoj ploči, skoči na kiosk i kupi novu, tražiš bateriju s oznakom CR2032, 3V.
Da napomenem, iman sedmicu u dual boot-u, kod nje sve uredno pokazuje.
Dali si namjestio vremensku zonu na našu?
Gle moje probleme:
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/cmos-baterija/202470.aspx
Dali si namjestio vremensku zonu na našu?
Jesam :)
Gle moje probleme:
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/cmos-baterija/202470.aspx
Cudan problem, al dobro' 10 minut i nije toliko strasno, meni je vrijeme svaki put na drugi nacin zbrkano :D
Ocito neki sitni softverski problem nastao prilikom instalacije, nes do sinkronizacije,...,? vrag zna : /