Postavljanje Office 2021 umjesto office 365

poruka: 2
|
čitano: 727
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
offline
Office 2021 umjesto 365

Instalirao bi office 2021 umjesto office 365 kojeg imam na PCu.

Imam office 365 na PCu. Stavio bi sada office 2021 jer imam ključ za njega. Probao sam odinstalirati 365 i staviti 2021, ali mi kod pokretanja officea opet pokrene 365.

Molim vas (ako netko ima volje i zna) ako mi možete ukratko u par crta napisati postupak kako od instalirati 365 i staviti 2021:

 

Hvala puno

 
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Office 2021 umjesto 365

-umjesto 'par crta' nacrtat ćemo .. :)

 

-prvo, google zna sve, utipkati ono što se traži i vjerojatno će odgovor biti ponuđen .. dalje čitati (s razumijevanjem). Daleko efikasnije nego tema-forum, dok odgovor možda nikad ne stigne ili može biti (ne)točan.. par sekundi.

 

-zatim klasično, redom otvarati ponuđene linkove, dok iskusniji već na linku mogu približno zaključiti klik ili next.. pa ako nije prvi, možda drugi-treći...

 

-recimo da je ovo prvi klik po nekoj logici, evo dijela citata (kao i besmislenosti pisanja uputa kad sve postoji, točno by ms, samo treba pronaći i slijediti-čitati.. dok kako vrijeme ide potoje i straro-novo-razlike npr mso2016 ili key.. pa su jedne upute netočne za druge kombinacije, odnosno fixni text u temi je istovremeno i (ne)točan, promjenjiv itd..). Zato prvo google, ne tema, pogotovo sa starenjem-vremenom..

**  C/P textić..

Većina verzija sustava Office 2021 i Office 2019 ne sadrži ključ proizvoda i morate se prijaviti samo pomoću računa koji je već povezan s licencom za Office.

Ako vaša verzija sadrži ključ proizvoda, slijedite korake na kartici 2016.

-dakle, pratiti na kartici 2016.. ** C/P 2..

 1. Na uređaju na kojem želite promijeniti ključ otvorite bilo koju aplikaciju sustava Office, odaberite izbornik Datoteka, a zatim Račun pri dnu izbornika.

 2. U odjeljku Informacije o proizvodu odaberite gumb Promjena licence.

  Ako nemate gumb Promjena licence, možda ćete morati instalirati ažuriranja sustava Office.

 3. Učinite nešto od sljedećeg:

  • Ako ste prijavljeni, odaberite Koristi neki drugi račun, a zatim odaberite Unesite ključ proizvoda.

  • Ako niste prijavljeni, odaberite Unesite ključ proizvoda.

 4. UnesiteOffice 2016 ključ proizvoda, a zatim odaberite Instaliraj ovaj proizvod.

  Ako imate novi ključ proizvoda, slijedite upute da biste dovršili postupak aktivacije.

 5. Office će započeti postupak ažuriranja. Zatvorite sve aplikacije sustava Office da biste dovršili postupak.

***
- to je ukratko, google i ms znaju, google pronađe dok ms gura cloud-online-365 pa na svakom klik-nextu pripaziti-čitati.. to je tako, tj ms želi 365, ne klasičnu verziju mada je sam soft-app isti, način licenciranja-aktivacije nije tj 365 je uvod u cloud-usluge i paušalnu naplatu vs jednokratnog plaćanja licence i ms gura sve u tom smjeru, kao sam win-acc za login, pogotovo office paket kao dominantni, dok za free-kućne svi imaju nešto free npr alternativa googleovi-docs.. 
-jesam li ja nešto pametnog napisao u postu? .. odovor je copy-paste u formatiranom citatu, ne moje upute, odnosno moje upute se odnose na 'kako pronaći traženo' jer već postoji, točno, google+ms stranice na kojima sve piše, ovaj dodatni dio texta je samo primjer-potvrda kako je praktičnije-brže i točnije ne tražiti temu-pitanje nego na ms stranicama dok sve to google zna a juzer treba samo klikati-čitati redom ili letimičnim pogledom na linkove pogoditi prečicu pa ako nije prvi možda drugi-treći link..

 

edit: nakon ovog posta, google mijenja rezultat pretrage, bug-forum tema.. pa evo i linka na ms-ingliš 'origigi' upute za ''Changing from 365 to office 2021 - Microsoft ...'' -Switching from Office 365 to Office 2021 Professional Plus

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2024 12:51 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice