Samsung ukida Galaxy Note smartphone

poruka: 3
|
čitano: 1.276
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
suspendiran
offline
Samsung ukida Galaxy Note smartphone

Pozdrav, ovo će biti interesantno; Samsung je odlučio ukinuti Galaxy Note seriju smartphonea koje će zamijeniti s Foldable modelima. Ne znam što da mislim, jel to dobro ili loše; Činjenica jest da su već sada Note super skupi, a s novim mehanizmom presavijanja biti će dostupni još manjem broju kupaca.

 

 

 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
offline
Samsung ukida Galaxy Note smartphone

Navodno će Ultra model iz S serije (S21 Ultra) podržavati S Pen pa će time na neki način zamjeniti Note Seriju, iako to neće biti to jer neće biti slota za S Pen nego će se S Pen morat kupit i nosit zasebno. I ništa od prepoznatljivog Note dizajna za razliku od pomalo generične(bar meni) S serije.

Forsira se taj foldable koncept a nije to još ni blizu za normalno svakodnevno korištenje-mislim na debljinu kad je preklopljen, općenito čvrstoću i izdržljivosti, ne samo da nema IP68 nego voda i prašina mogu lakše ući na mjestu preklapanja, crta na sredini ekrana, prednji ekran koji nije nešto dobar, i naravno cijena. 

Prošli vikend sam naručio Note 20 Ultra Mystic Bronze 256GB za 895€.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2020 14:10 (dtdtdt).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
offline
Samsung ukida Galaxy Note smartphone

ode moj favorit uređaja....koristim note više od 7god....S seriju nisam imao od galaxy S3ke . A taj fold ne bude išao sigurno u moj đep

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2020 14:17 (sseennoonn).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice