Pozdrav svima naime imam TV SONY(iz naslova) iz 2014 i zanima me na koji nacin se spojiti na KODI sve sam napravio ali tv nikako da mi otvori KODI, odnosno na TV-u piše da nalazi KODI ali kada odem s daljinskim na tu opciju piše mi da nema sadržaja?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Taj TV ima Android? Nigdje se ne spominje na netu da ima.
Ak ima onda ne vidim zašto ne bi radilo. Odeš na Google Play Store i instaliraš KODI.
Taj TV ima Android? Nigdje se ne spominje na netu da ima.
Ak ima onda ne vidim zašto ne bi radilo. Odeš na Google Play Store i instaliraš KODI.
nema android taj TV, imam isti TV, samo smart platformu
Tako je taj ima smart platforumu a od 2015 tv-i bar sonyevi imaju android.
Jesi ti uspio to kako povezati čitao sam po recenzijama od HD televizije da su oni uspijeli bez beda ali meni nikako da pođe za rukom..
Trebaš onda neki Android Box ili mini pc. KODI nećeš moći staviti direktno na TV bez da ima Android.
Jesi ti uspio to kako povezati čitao sam po recenzijama od HD televizije da su oni uspijeli bez beda ali meni nikako da pođe za rukom..
Oni su se koliko vidim spajali na Kodijev media server, ako nemaš ništa u biblioteci dodano normalo da nema sadržaja.
A i ne bi ti preporučio da koristiš Kodijev media server za takve stvari osim ako imas HTPC/NAS na kojem je 24 sata upaljen KODI, ali očito je da nemaš.
dobro mozes mi malo poblize objasniti sto bih trebao napraviti? odnosno sto s tim HTPC/NS-(ne znam ni sto je to)
dobro mozes mi malo poblize objasniti sto bih trebao napraviti? odnosno sto s tim HTPC/NS-(ne znam ni sto je to)
Super što si postavio pitanje imam isti taj model ali 32" valjda će netko objasniti.
Iskreno ne znam šta pokušavaš, ja ti samo govorim šta su radili ovi s HD televizije.
Ako imaš Kodi na PC-u i skinute filmove na istom PC-u ideš unutar Kodia na Videos>Files>add videos i uputiš ga na folder di se nalaze filmovi.
I tad moš eventualno s Kodi media servera pokretat lokalne datoteke, ali kako ima zgodnijih rješenja za media server to je po meni ludost.
Addone s Kodija ne moš tako pokretat, samo datoteke koje imaš lokalno.
EDIT: unutar Kodija isto moraš omogućit u Settings>Services>Upnp/Dlna>Share my libararies
mene je zanimalo mogu li skidati addone, znaci ne ono sto sam ja nekad prije skinuo..Da li bilo drugacije da imam model iz 2015 koji ima android platformu pa samo skidem kodi aplikaciju i sve funkcionira?
mene je zanimalo mogu li skidati addone, znaci ne ono sto sam ja nekad prije skinuo..Da li bilo drugacije da imam model iz 2015 koji ima android platformu pa samo skidem kodi aplikaciju i sve funkcionira?
Yep, onda nemaš brige. Skineš KODI sa playstorea i dodaješ Addone kak želiš. Ko da si na bilo kojem Android uređaju.
Namistija sam par Sony-a i generalno to je skroz o.k funkcioniralo. Alternativa ti je ovo šta je Hexfire predložio(iako ne triba ti android može i win,linux,ios,rasp,mac...).