eto ... ako neko zna te pasworde ili jos bolje link ... :D pls help :D
Paswordi za satelitske programe
- poruka: 48
- |
- čitano: 19.134
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
Kakve pasworde? Mislis kodove? NEma toga vise. Jos se malo digi moze gledati ali i to je do kraja ovog mjeseca.
a dobro ... ali tako nije u bosni .... tamo je jos analogni ... ( ili digitalni , nvm ) ali uglavnom ako ima takvih siteova sa takvim kodovima vi dajte :D
ti pricas o satelitskoj ili zemaljskoj? Ako pricas o zemaljskoj u bosni ona je analogna i ne trebaju nikakvi kodovi a ako pricas o satelitskoj onda nema satelita posebno za bosnu (osim mozda nekog vojnog da gledaju sta radimo ;)). I dalje stoji digi do kraja mjeseca poslije toga nema vise kodova. Ko gledao gledao. btw i ja ti pisem iz bosne ;)
Znači istina je da se Intelsat/Thor gasi? Ili samo DigiTV paket?
Već sam vidio da su ugasili HBO i HBO Comedy...
Ja imam satelitsku s karticom Technisat u kompu, na njoj imam Astru i Hotbird. Jeli itko zna kako kodovi za nju idu?
Ne gasi se samo prelazi na nagravision 3. Legalno se moze gledati kao i do sada.
Nema kodova ni za jedan paket osim digija a i za nega ce biti do 30.07.
Po drugi put.
Ne gasi se samo prelazi na nagravision 3. Legalno se moze gledati kao i do sada.
Di si vidio službeno datum prelaska? Joj, ne... Neću na card-sharing, nećuuuu...
Ma prijeci ces mada nevoljko ocigledno. Ali ja sigurno necu.
Ja dosad tako niti nisam gledao ali sam se nadao da cu jendog dana!?
Hehehhehe
Ko cekda doceka al se i naceka ;)
Upravo si pobio i ovu narodnu ;)
meni neradi hbo adria i hbo comedy jel netko zna u cem je stvar ili su oni mozda presli na nagru 3 sustav kodiranja?
30.06. is deadline ;)
30.06. is deadline ;)
da,to sam i ja cuo.od 01.07 je mrak :D
jel vama radi hbo adria i comedy?
edit:nece se moci vise gledati preko kodova,osim ako se ne probije sistem kodiranja nagra 3 ,a on se koristi na drugim satelitima vec neko vrijeme i jos nije probijen
po forumima se prica da su probijeni samo odredjeni dijelovi koda ali nije kod u potpunosti tako da se od 01.07 nece digi moci gledati preko kodova
Sad se "gleda preko kodova".
već je pola kanala u n3
Pu.
Pa sta cu sada, koji sada vrag gledati :kmeee:
Kako ide taj card-sharing? Cuo sam ali nikad se nisam raspitivao sta i kako.
Mislim da cu morati okrenuti antenu na astru i hotbird, nema mi druge, nista od hrvatskih ne hvatam, niti ove iz bih, samo obn se nazire, ali i on je slab. u materinu koju manitu srecu imam :(
Hoće ,hoće ja dobio drugu karticu za digi.
Prešli na nagru 3.
Zbogom te Bože, nema više emulatora niti piraterije. Hrvatski kanali i Discovery su prešli na N3.
A i jest se fino vremena ubilo uz ove kanale. Ajd Private Spice još radi...
Drzi se private jos uvijek,al ne zadugo.Sto smo *rkali,*rkali smo.Uhhh,valja curu traziti
Hahahhahahahaahhah
NIsta, ja se sutra ili prekosutra penjem na zgradu i okrenut cu antenu na astru i hot bird, pa tamo hvatat sto se da.
Zbogom te Bože, nema više emulatora niti piraterije. Hrvatski kanali i Discovery su prešli na N3.
A i jest se fino vremena ubilo uz ove kanale. Ajd Private Spice još radi...
nije discovery presao na n3 jos jer ja ga gledam :)
Passwordi?
Ugl, digi ne radi? Kako ne? BTW, ne brinite za Nagru3, dosad im nije bila zanimljiva za crackanje. Ako ništa, CS je tu...
Imas neke informaije nama ostalima nepoznate?
Nagra 3 je vec odavno vani ali nista jos od probijanja koliko ja znam.
Koliko sam ja pročitao po drugim forumima, Digi TV sa N3 i nije toliki problem - potrebno je RSA ključ složiti. Evo jedan citat sa jednog foruma:
inace sam sustav zastite i iscitavanje je sasvim prosta operacija.
samo je za potreban odgovarajuci algoritam koji ce posloziti
rsa key.
recimo polsat n3 se iscitava bez ikakvih problema...
isto ce biti i s digijem samo je problem u popularnosti katice.
EDIT: Kako bi se inače Polsat gledao?