Instalacija MAX TVa?

poruka: 12
|
čitano: 16.867
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Instalacija MAX TVa?

Zanima me kako se spaja MAX TV prijemnik na TV kad ne ide priko ADSL modema?Znači iz telefonske utičnice u spliter,iz splitera jedan u telefon a drugi u MAX TV prijemnik?pa onda SCARTOM na TV? ili.. ? i da li se koristi telefonski kabel il ethernet?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Instalacija MAX TVa?

iz splittera jedan u telefon, drugi u router, iz router u maxTV prijamnik pomoću ethernet kabela i onda iz maxTV u tv pomoću scart ili kabel sa komponentama (A/V) ili HDMI

Nemam još inspiracije za potpis!
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2009 16:06 (Master Tino).
16 godina
CyreX kaže...

Zanima me kako se spaja MAX TV prijemnik na TV kad ne ide priko ADSL modema?Znači iz telefonske utičnice u spliter,iz splitera jedan u telefon a drugi u MAX TV prijemnik?pa onda SCARTOM na TV? ili.. ? i da li se koristi telefonski kabel il ethernet?

Ništa ne možeš napravit bez ADSL modema ili routera, jel MAX TV je isto vrsta PC-a (naravno okljaštrenog) i sve kaj gledaš na MAX TV dolazi s interneta! Znači -> telefonska utičnica -> telefonski kabel -> ADSL modem-router -> ethernet kabel -> MAXtv prijemnik!
I'm so tired
17 godina

Ne može se spojiti bez modema (rutera) i to samo onog koji je prilagođen za tu vrstu usluge (IPTV), tj. moraju mu neki posebni protokoli biti upisani i sl.

Za spajanje sa prijemnika na TV biraš ono što ti je najzgodnije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2009 16:51 (Vido).
17 godina
neaktivan

aha!.. ma mislija san da se ne dobiva router kad ide samo s fiksne telefonije!Fala svima!

16 godina
neaktivan
Instalacija MAX TVa?

Da li ja mogu uzeti od prijatelja max tv i ukopcati ga u svoj router i da sve radi? Odnosno da li moram imate neki ugovor sa t-comom...

jer on prodaje max tv uredjaj i sto ako ga ja kupim?

Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
mare20 kaže...

Da li ja mogu uzeti od prijatelja max tv i ukopcati ga u svoj router i da sve radi?

Ne možeš. Nikako.

16 godina

Ne ,jel ko i MAXadsl to se veže na telefonski broj i nosioca tog broja (na koga je prijavljen telefonski broj). Ti ,odnosno onaj na koga je prijavljen telefon možeš nazvat T-Com službu za korisnike i zatražit MAXtv na probu 3 mjeseca. Dobiješ ga pouzećem na kućnu adresu u roku od tjedan dana. Plaćaš 1 kn mjesečno ,tri mjeseca se računaju od trenutka aktivacije. Aktivacijske kodove isto dobiješ poštom.

I'm so tired...
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2009 18:57 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
Instalacija MAX TVa?

Razumijem, ali kako ne biti vezan ugovorom na 24 mjeseca? Jer oni sve nude na 24 mjeseca... (osim ta 3 probna)

0 0 hvala 0
16 godina

Pa ,koliko znam ,nikak. Ali probaj vidit na MAXtv stranicama ,možda ima na kraći rok. Bez ugovora sigurno ne možeš.

I'm so tired...
17 godina
neaktivan
mare20 kaže...

Razumijem, ali kako ne biti vezan ugovorom na 24 mjeseca? Jer oni sve nude na 24 mjeseca... (osim ta 3 probna)

Pa to ti je t-com Osmijeh, možeš ga uzeti bez ugovorne obveze, ali to košta 1599 kn..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina

E da ,i plus svaka pi****rija se plaća posebno. Pa onda mjesečno natuče i po 2k kuna. To je bez obaveze. Vrlo isplativo.

I'm so tired...
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2009 1:14 (kizo2703).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice