Zanima me kako se spaja MAX TV prijemnik na TV kad ne ide priko ADSL modema?Znači iz telefonske utičnice u spliter,iz splitera jedan u telefon a drugi u MAX TV prijemnik?pa onda SCARTOM na TV? ili.. ? i da li se koristi telefonski kabel il ethernet?
Instalacija MAX TVa?
- poruka: 12
- |
- čitano: 16.867
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
iz splittera jedan u telefon, drugi u router, iz router u maxTV prijamnik pomoću ethernet kabela i onda iz maxTV u tv pomoću scart ili kabel sa komponentama (A/V) ili HDMI
Zanima me kako se spaja MAX TV prijemnik na TV kad ne ide priko ADSL modema?Znači iz telefonske utičnice u spliter,iz splitera jedan u telefon a drugi u MAX TV prijemnik?pa onda SCARTOM na TV? ili.. ? i da li se koristi telefonski kabel il ethernet?
Ne može se spojiti bez modema (rutera) i to samo onog koji je prilagođen za tu vrstu usluge (IPTV), tj. moraju mu neki posebni protokoli biti upisani i sl.
Za spajanje sa prijemnika na TV biraš ono što ti je najzgodnije.
aha!.. ma mislija san da se ne dobiva router kad ide samo s fiksne telefonije!Fala svima!
Da li ja mogu uzeti od prijatelja max tv i ukopcati ga u svoj router i da sve radi? Odnosno da li moram imate neki ugovor sa t-comom...
jer on prodaje max tv uredjaj i sto ako ga ja kupim?
Hvala!
Da li ja mogu uzeti od prijatelja max tv i ukopcati ga u svoj router i da sve radi?
Ne možeš. Nikako.
Ne ,jel ko i MAXadsl to se veže na telefonski broj i nosioca tog broja (na koga je prijavljen telefonski broj). Ti ,odnosno onaj na koga je prijavljen telefon možeš nazvat T-Com službu za korisnike i zatražit MAXtv na probu 3 mjeseca. Dobiješ ga pouzećem na kućnu adresu u roku od tjedan dana. Plaćaš 1 kn mjesečno ,tri mjeseca se računaju od trenutka aktivacije. Aktivacijske kodove isto dobiješ poštom.
Razumijem, ali kako ne biti vezan ugovorom na 24 mjeseca? Jer oni sve nude na 24 mjeseca... (osim ta 3 probna)
Pa ,koliko znam ,nikak. Ali probaj vidit na MAXtv stranicama ,možda ima na kraći rok. Bez ugovora sigurno ne možeš.
Razumijem, ali kako ne biti vezan ugovorom na 24 mjeseca? Jer oni sve nude na 24 mjeseca... (osim ta 3 probna)
Pa to ti je t-com , možeš ga uzeti bez ugovorne obveze, ali to košta 1599 kn..
E da ,i plus svaka pi****rija se plaća posebno. Pa onda mjesečno natuče i po 2k kuna. To je bez obaveze. Vrlo isplativo.