Pozdrav, išao sam skenirati tunerom i našao sam dva zanimljiva programa :
HRT 3
HRT 4
Ništa se ne prikazuje, no za jednog se čini da je u MPEG 4, a drugi u MPEG 2.
Hrt HD nije sigurno jer ih imam na drugoj frekvenciji.
Pozdrav, išao sam skenirati tunerom i našao sam dva zanimljiva programa :
HRT 3
HRT 4
Ništa se ne prikazuje, no za jednog se čini da je u MPEG 4, a drugi u MPEG 2.
Hrt HD nije sigurno jer ih imam na drugoj frekvenciji.
tu će jednog dana krenuti hrt 3 i 4,zasad je samo rezervirano
Evo ja naša Hrt 3 Hrt 4 ,Rtl2 i Doma tv....rtl 2 i doma tv su u 16:9 piše mi na tv-u. Puno ti hvala što si ovo napisa....ti si kraljina i po. ps meni za hrt 3 i hrt 4 piše 576i.ima lg-evu 32ld350 lcd televiziju sa mpeg 4 tunerom i hvatam signal s biokova(živim između knina i šibenika)
poslije 2.1 bu ovak izgledalo
MUX A
1. HTV 1
2. HTV 2
3. RTL TV
4. NOVA TV
MUX B
1. Rezervirano za HTV 3
2. Rezervirani za HTV 4
3. RTL 2
4. DOMA TV
tu će jednog dana krenuti hrt 3 i 4,zasad je samo rezervirano
Moš si mislit kakav ce bit program, na tim novim HTV kanalima s obzirom na kvalitetu i raskoš koju gledamo sad na HTV1 i 2. Ak se uzme u obzir da na HTV 3 reklame po novom zakonu nisu dozvoljene uopce pa nema lovice s te strane nikakve.
pa jel nece na tim mjestima di piše HRT3/4 bit Sportska televizija i CMC...il će oni na neka druga mjesta ić???i kad uopce krecu ti kanali??
pa jel nece na tim mjestima di piše HRT3/4 bit Sportska televizija i CMC...il će oni na neka druga mjesta ić???i kad uopce krecu ti kanali??
oni će u mux D
zar su rtl2 i domatv počeli s emitiranjem?
Da počeli su al službeno od 2.1.
AL GLAVNO DA SU ONI MENI SJ**** LISTU PROGRAMA...
koja je frekvencija ? ja danas upalio tv i nestali mi bili rtl tv i nova hd moral sam ponovo skenirat za programe ali samo mi je rtl tv naso koji mi je falio a nova hd je nestala
Ja nisam našao nijedan novi program, maloprije skenirao, odašiljač Borinci, valjda kod nas još ne puštaju
Na Hrt-ovoj stranici pise: Ukoliko je na Vašem području moguć prijam odašiljača digitalne mreže MUX B predlažemo Vam da u dogovoru s predstavnikom stanara, što prije dopunite ZAS na Vašoj zgradi uređajima za distribuciju programa iz digitalne mreže MUX B, kako bi uskoro mogli pratiti specijalizirane programe HRT-a i ostalih televizija.
Potpuno mi je nejasno sta predstavnici stanara imaju s bilo čim,pa ja imam dvb uredaj i ako sam do sad primao mux b onda cu i dalje moc nastavit
@ geek boy
mux d sa sv.nedelje je isključen,a za ove druge programe pretraži kanale s sljemena 25(mux a),42(mux d) i 48(mux b)
EDIT: za novu hd pretraži kanal 56
@al zagorec hvala naso sam nove kanale:)
Eto našlo mi Rtl2 i Doma TV :)
E sada pitanje... imam vani riblju kost koja, koliko ja znam, nema nikakav pojačivač i iako je antena uperena direktno prema odašiljaču (Učka) i dalje trza malo i pojavljuju se kvadratići... da li postoji kakvu pojačalo za takvu vrstu antene... od nje mi ide samo jedan antenski kabel :)
E sada pitanje... imam vani riblju kost koja, koliko ja znam, nema nikakav pojačivač i iako je antena uperena direktno prema odašiljaču (Učka) i dalje trza malo i pojavljuju se kvadratići... da li postoji kakvu pojačalo za takvu vrstu antene... od nje mi ide samo jedan antenski kabel :)
ima,al neznam jel bi ti to puno pomoglo
ima,al neznam jel bi ti to puno pomoglo
pa jel ima koje adekvatno rješenje onda za mene :)
Ja živim u Poreču i nevidim HRT 3 ni 4 a kamo li 1 i 2.
Prokleti Taljani i njihovi piratski kanali
Potpuno mi je nejasno sta predstavnici stanara imaju s bilo čim,pa ja imam dvb uredaj i ako sam do sad primao mux b onda cu i dalje moc nastavit
nisam siguran, dapace volio bih da me netko ispravi ako grijesim, zakljucujem na temelju vlastitog primjera.. gdje-gdje u zagrebu je bolji signal hrt1 i hrt2 bio na multiplexu B, a kako su na njemu bili svi vazniji kanali, prijam kanala iz multiplexa A (zbog jacine, distribucije na velikom broju stanova, zaista ne znam zbog cega) bio je onemogucen. sada se na zgradnim antenama to opet mora omoguciti jer na multiplexu B vise nema hrt-a nove i rtla.
konkretno meni u novom zgu od danas se sve posemerilo, dakle auto-tunning i sve iz pocetka.. hrt1, hrt2, novu i rtl mi je pronasao jednom i to na novim frenkvencijama. pretpostavljam muxA. prije ljeta mi ih je nalazio na dva mjesta (pretpostavljam muxA i muxB), a od kad je iskljucen analogni signal samo na frekvencijama na kojima su bili do danas (muxB?).
volio bih znati kako to "šaltanje" iz A u B tocno funcionira u praksi, ali zahvata na zgradnim antenama zbog ovog ponegdje ocito ima.
Ja tokođer imam specifičan problem, hvatam odašiljač Biokovo, mux A je 33ch, a B 53.
Dok B hvatam punim, dakle jačina 100, kvaliteta 80-100, mux A nikako nema, odnosno jačina je 52 a kvaliteta 0.
znaci otprlike isto. ajd bar da znam da nisam jedini.
mislim meni sad hvata oba multiplexa skroz ok, ali do neki dan A uopce nisam imao. zasto i kako su to izveli (okretanjem antene, nekim hardwareom uz antenu..) ne bih znao :S
ja kad sam upalio tv pojavio mi se hrt 3-4 te doma i rtl 2 al sad nemogu nač ostale programe hrt1 2 itd ???
HRT 3 bi zlata vrijedio kad bi pustali slobodne treninge od F1,i kad bi imali duzu emisiju ko oni na BBC
Meni osla lista kanala novi scen:
Htv1,2,Rtl,Nova,Kapital,Doma tv,Rtl2,HRT3,Hrt4
ma nerazumijem kako ču doč sad do hrt 1 2 i rtl i nove tv one mi nestale s tv-a ???
Skeniraj kanale ponovo i naci ce ti!
Danas sam pretraživao nove kanale i evo kako mi je ispalo
Potpuno zaključavanje 1
HRT 1
HRT 2
RTL
NOVA TV
Potpuno zaključavanje 2
HRT 3
HRT 4
RTL 2
DOMA TV
Kapital Network
Potpuno zaključavajne 3
Private spice Χ
Disney Chanel X
TV 2 X
m2 X
................................
a evo jesam i ponovo mi vrača samo doma rtl2 hrt 3-4 i kapital net...
neznam kako probaj prvo izbrisat lisu kanala pa onda ja sam tako!