Bios recovery gigabyte GA-M61SME-S2

poruka: 10
|
čitano: 6.583
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozz, imam jedan poveci problem, ploca mi nije prepoznavala procesor pa sam naso uputstva za nadograditi bios i sada sam zapeo gadno stalno mi pise istu poruku pa resetira kom.

Award BootBlock BIOS v1.0

Scanning BIOS Image in Hard Drive...

totalno sam lud sta dalje........

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Bios recovery gigabyte GA-M61SME-S2
gaso636 kaže...

Pozz, imam jedan poveci problem, ploca mi nije prepoznavala procesor pa sam naso uputstva za nadograditi bios i sada sam zapeo gadno stalno mi pise istu poruku pa resetira kom.

totalno sam lud sta dalje........

kopiraj na USB bios i iskopcaj hard ili na neki prazni hard da je na FAT 32 i kopriaj bios

zvoneXP
16 godina

Mislim da nisi posao odradio do kraja. Usnimi negdje na ispravnu disketu novi flash i program za flash-anje. Napravi disketu bootabilnom i ako možeš ikako ući u bios podesi prvo bootanje s diskete. Ako ne možeš u bios onda si u gadnom problemu...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

stavio sam bio na stik i napravio da je botabilan fat 32 dos particija i neprepoznaje ga, jedino nisam probao na dish ide tj sada je sata.

16 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...

Mislim da nisi posao odradio do kraja. Usnimi negdje na ispravnu disketu novi flash i program za flash-anje. Napravi disketu bootabilnom i ako možeš ikako ući u bios podesi prvo bootanje s diskete. Ako ne možeš u bios onda si u gadnom problemu...

UUUUF di da najdem flopi a tk disketu potrudit cu se

16 godina
neaktivan

nece ni sa disketom stavio sam disketu napravio boot dos bios na nju i nista 

0 0 hvala 0
16 godina

Da li si podesio da ti je prvi boot floppy?

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...

Da li si podesio da ti je prvi boot floppy?

nemam ti ja to umjesto onoga memoti testa i tamo di ti pise disk meni napise poruku 

pa se resetira i tako stalno

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2011 20:31 (gaso636).
16 godina

Moraš ga natjerati da ti boota s floppy-ja. Provaj isključiti sve hard diskove koje imaš,izvuci bateriju od napajanja bios-a par minuta (prije toga isključi računalo potpuno iz napajanja),zatim vrati bateriju,ubaci disketu i probaj boot-ati.  Ako uspije,pusti neka odradi reflash,restartiraj i vidi što se događa. Ako je opet isto,mislim da ti je gotovo s pločom...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sada mi je baterija i jumper vani jedan dan možda ga uspijem isprazniti probo sam sve to disketu kao čita ali ništa bio sam skino bios sa gigabytove stranice i napravio startup disketu i nemres ga namoliti nikak lud sam
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice