Zajednički BugForum projekt zaključana tema

poruka: 41
|
čitano: 8.241
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Zajednički BugForum projekt
SupremeCommander kaže...

Super je sve to.. Ali sto kazete na malo ambiciozniji projekt: Smijeh

http://www.googlelunarxprize.org/

Najveci problem je naravno lova, ali vjerujem da tu BUG moze pomoci. Recimo ako se obvezemo da cemo koristiti iskljucivo Microsoftovu platformu u projektu, vjerujem da bi BUG mogao izmusti nesto preko svojih veza u Microsoftu... Cool

Zamislite samo koja bi to bila propaganda: VISTA NA MJESECU

Ako to nece povecati prodaju Viste, neznam sto hoce... Smijeh

A mislim da si ga sad malo pretjero..makar nista nije nemoguceBelji se
17 godina
neaktivan
Zajednički BugForum projekt

Imam dobru vijest. Znate kako sam prije rekla da ona ideja sa F@H nije potpuno u duhu ove teme. E prevarila sam se Namigiva. Ima nešto posla i za developere i za grafičare a i za sve ljude koji žele pridonjeti, recimo napisati neki tutorijalčić i sl.

Za početak bi molila ljude da idu na ovu temu i predložite ime tima. 

Što se tiče posla kojeg sam spomenula, svaki team može imati svoju web stranicu i logo. Zapravo svaki malo ozbiljniji tim bi i trebao imati navedeno u cilju svog širenja i privlačenja novih članova, a sajt bi mogao sadržavati razne sadržaje, popis članova, statistike našeg tima (u TFLOPS i GBs), onda kredite aktivnim članovima,  dalje neka objašnenja, tutorijale, ma štogod želite, biti će posla za svakoga.

Isto tako, dio F@H projekta je open source i mogu se raditi različite aplikacije, ali ajmo za sada korak po korak, mislim da za početak ovo gore ima veći prioritet.

Dakle molim da predložite neko ime (gore je link) i da se ljudi ovdje jave ako žele sudjelovati u izradi sajta ili loga za tim.

I ako još niste skinuli klijenta i počeli foldat, ne znam što čekate Smijeh. Broj tima je: 137516

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.7.2008 10:16 (manic).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Drago mi je da vam se svidja moj prijedlog jer vec dosta dugo o tome razmisljam! Cim sam se prikljucio na ovaj forum, shvatio sam da mi svi zajedo znamo puno vise od mnogih sluzbi za korisnike ili prodavaca u trgovinama koje ljudi obicno pitaju kad nesto ne znaju! Nadam se da cemo uspjeti!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...

Drago mi je da vam se svidja moj prijedlog jer vec dosta dugo o tome razmisljam! Cim sam se prikljucio na ovaj forum, shvatio sam da mi svi zajedo znamo puno vise od mnogih sluzbi za korisnike ili prodavaca u trgovinama koje ljudi obicno pitaju kad nesto ne znaju! Nadam se da cemo uspjeti!

A nije loš ni onaj dio o naplaćivanju u dobrotvorne svrhe. Recimo, nađe se sponzor čiji logo/reklamu uklopimo u email odgovor i za svaki poslani email sponzor donira određeni iznos u dobrotvorne svrhe. To je zadnja stavka cijelog projekta, ali je moguće..
17 godina
neaktivan

Da, dobra ideja!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...

Hmm... Zanimljiv prijedlog! Evo moja ideja: (nadam se da sam dobro shvatio ono sto je u prvom postu predlozeno, ako nisam, nema veze)

Otvorimo recimo neku mail adresu na koju ljudi mogu poslat nekakvo pitanje u vezi racunala, taj mail netko od nas procita i svrsta ga u neku od kategorija (kao sto je na ovom forumu), a mi se prije pokretanja cijele akcije odlucimo za neku temu, i onda kad taj mail dodje u neku kategoriju, on bude proslijedjen svima nama koji su tu kategoriju odabrali kao svoje "podrucje". Tada svatko pokusa naci odgovor i posalje ga tom nekom jadnom korisniku kojem se pokvario komp. Mislim da bi tako ljudi dobivali puno kvalitetnije odgovore nego tu na forumu, a i sve bi teklo puno brze i jednostavnije, i ne bi bilo spammera i takvih gluposti! Nadam se da ste shvatili moj prijedlog! Naravno ako netko od nas jako zakaze i prestane odgovarat na pitanja onda ga se "izbaci", ili ako se netko iskaze na forumu da ga se "ubaci" u tu cijelu organizaciju! Mozda ovo bas i nema veze s pocetnim pitanjem ali mislim da je jako zanimljivo, a neke usluge bi se mogle i naplacivati pa onda recimo damo novac u dobrotvorne svrhe ili nesto slicno!

I ovo mi je odlicna ideja i rado bi se prikljucio. Samo me muci kako bi se to organiziralo.
CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ 2 GB RAM 667MHZ ASUS 7300 GT @ 475/920
17 godina
neaktivan

Drago mi je da se našlo dobrovoljaca i za Folding@Home napokon Cool

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I ja skinula program i priključila se timu :D

http://www.speedtest.net/result/294786147.png
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...

Da, dobra ideja!

Obzirom da si predlagatelj ideje o PC pomoći, ne bi bilo loše da otvoriš novu temu u kojoj bi se ideja dovela do realizacije. Kad ju otvoriš, staviti ću link u post #1 ove teme.
17 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.7.2008 10:42 (Assassin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kolegice i kolege,

obzirom da više nema novih ideja, ova tema se može zaključati.

Sve informacije vezane za rezultat ove teme možete pročitati u postu #1 gdje možete pronaći i linkove na uspješno pokrenute ideje.

Hvala svima koji ste sudjelovali.

Molim moderatora da zaključa temu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice