Oglas je sasvim normalan. Zapravo, čovjek traži radnika na kojeg se može osloniti u bilo kojem području. To ne znači da taj radnik mora biti stručnjak za sve to (i u samom oglasu se napominje SSS) već da nije baš totalno tele kad stane pred SQL Server ili Linux.
ma o čemu ti pričaš
gle samo prvi zahtjev
Networking (TCP/IP, DNS, routing, wlan, VPN, patchiranje, krimpanje, razvlačenje kablova i fizičko postavljanje mreže i mrežne opreme)
ovo je posao za dva čovjeka a ne samo za jednog
prvo slaganje i dizajn mreža ne može raditi idiot (inače imaš bog zna kakvku mrežu)
također podešavanje ruta i tuniranje mreže je nauka za sebe
o Exchange Server 2003 administracija i MS SQL server 2005/2008/2008R2 administracija bolje ni pričati
kakve veze imaju mrežaši sa time?
HW i support običnih win je svemir za sebe (traži enciklopediju iskustva - ne toliko znanja)
Linuxi razni (osnove) - što to znači ? da se zna ulogirati ili administrirati???
ja imam PBX voip centralu na linuxu i ne usudim je se taknuti (moj je komp, moja centrala) da nešto ne smrdam, a da je dam u ruke nekom tipu sa ceste??? jel se šališ?
Printeri, te ostali hardware (sitni popravci i izmjena potrošnog materijala) - za ovo ozbiljnije firme šalju ljude na certificirane tečajeve - a experti za printere izlaze iz ekonomske škole svaki dan (naravno znaju popraviti svih 1000 različitih modela)
i na kraju
HTML,CSS,PHP (ne izrada već modifikacija postojećih stranica i slično) - kakve veze ima web dizajn sa svime prethodnim?
i šlag na kraju
Rad na određeno vrijeme.....
ja ovdje vidim posla za cca 6 vrhunskih profesionalaca a ne jednog fušera na određeno