Ne crta grafove nego ti x,y tocke izbaci pa si sam nacrtaj, odnosno ti racunski dio izbaci.
Sad se malo igram sa digitronom. Tocnije Casio FX - 350ES... ako netko ima isti ili slican... koja je tipka za antilogaritam ?
Dopušten je, svi ga imaju, a i ne crta graf nego x,y točke što je praktički isto.
idem i ja na pripreme isto od 10-11 mjeseca, ali baš i ne vježbam doma...zahebano je da, ali jel vježbaš kod kuće? matematika me najviše brine, hrv i eng lagano nižu razinu
idem i ja na pripreme isto od 10-11 mjeseca, ali baš i ne vježbam doma...zahebano je da, ali jel vježbaš kod kuće? matematika me najviše brine, hrv i eng lagano nižu razinu
a doma baš i ne haha, kako kad, ma poslije uskršnjih praznika cu to krenut, samo po matematici, a da engleski i hrvatski isto nižu imam, hrvatski dan prije ponovit a engleski ni neću, u školi napisao 2 probne mature 99%, jednu grešku imo :) a sastavak je od 40 riječi tako da ono :D
Nadam se da će mi netko odgovoriti sa 100% točnosti.
Prijavio sam željenu maturu i razine.
Zanima me dali bi (ako bi slučajno imao zaključenu negativnu ocjenu na kraju godine).
Odnosno,čim imam negativnu ocjenu,na ljetni rok ne mogu pristupiti.
Ali dali onda moram pristupiti jesenskom roku,tj. dali moram pristupiti i dali moram plaćati (175 kn po ispitu)?
Hvala!
Da , polažeš maturu u jesenskom roku , ali ako prođeš popravi. (jedino ako ne dođeš na maturu , a prošao si popravni onda plačaš).
ok hvala puno! :)
valjda neće doći do toga,nadam se,ali za svaki slučaj. :)
Pa sta nije ako u prvom roku prode popravni da moze i na ljetnom pisat?
Ne,čim se nalazi jedinica među ocijenama,matura se pomiče sa ljetnog na jesenski rok.
Je li netko slao zahtjev za promjenom razine na maturi? Bio sam glup kad sam se prijavljivao pa me zanima koji razlog da stavim pa da mi prihvate zahtjev. Želio bih prebaciti matematiku na više na osnovnu.
Je li netko slao zahtjev za promjenom razine na maturi? Bio sam glup kad sam se prijavljivao pa me zanima koji razlog da stavim pa da mi prihvate zahtjev. Želio bih prebaciti matematiku na više na osnovnu.
Da, mi smo u razredu imali takav slučaj i po prvi puta otkada ide DM je odobrena promijena razine. Obrati se svome ispitnome koordinatoru.
Obrati se svome ispitnome koordinatoru.
Volio bih, kad bih ga imao Srednju sam već završio. Napisati ću da sam se precijenio, malo uljepštati. Svejedno, hvala na savjetu
"Zbog promjene izbora fakulteta nije mi više potrebna viša razina iz matematike."
Složio sam maleni "esej" kojeg ću poslati čim mi se pošta otvori u ponedjeljak, a ta promjena fakulteta je također već uključena. Hvala vam, još jednom, svima!
Zar ove godine ima manje maturanata ili u čemu je stvar? Prošle godine je tema imala 190 000 čitanja više i 1500 poruka više.
Ja spremam matematiku i fiziku najviše, ovo ostalo moram samo proći..
Mozda al tek je 3mjesec, al ima nas i ode prosle godine
Za šta se spremate?
Ja mat(visa),fiz,informatiku. Imam sve polozeno na nizoj od prosle godine pa nemoram vrijeme gubit na hrv,eng i te gluposti.
Matematika, visa ili niza, vidjet cu kroz par dana :)
Hrvatski visa i povijest, engleski polozen.
sta nisi vec trebo prijaviti razinu? ja sam prijavio visu i od sutra krecem vjezbati doma, idem na pripreme od 11 mjeseca, nadam se upisu na tvz..proslih godina je bilo lakse, ove godine traze visu razinu matise
sta nisi vec trebo prijaviti razinu?
Jesam, prijavio sam višu. Sutra šaljem zahtjev da mi prebace na nižu, ali nisam siguran hoće li mi prihvatiti.
sta nisi vec trebo prijaviti razinu? ja sam prijavio visu i od sutra krecem vjezbati doma, idem na pripreme od 11 mjeseca, nadam se upisu na tvz..proslih godina je bilo lakse, ove godine traze visu razinu matise
Trebalo je i prosle godine imat visu da upises TVZ osim ako nisi imo bas dobre ocjene, ja sam dobio 4 iz nize matematike i osto kratak 30mjesta za elektrotehniku, doduse prosjek sve 4god mi je 2.8
Trebalo je i prosle godine imat visu da upises TVZ osim ako nisi imo bas dobre ocjene, ja sam dobio 4 iz nize matematike i osto kratak 30mjesta za elektrotehniku, doduse prosjek sve 4god mi je 2.8
hmm, ali koliko ja znam nisi trebao polagati visu razinu, a sada bas moras jer je to uvijet za upis..meni je prosjek 4 god 3.9, samo da upisem i nemam brige do 10. mjeseca :D
pozdrav, možda je već spomenuto ali moram opet pitat ako je vrednovanje 0% nekog predmeta, ona je uvijet da ga samo položim ?
pozdrav, možda je već spomenuto ali moram opet pitat ako je vrednovanje 0% nekog predmeta, ona je uvijet da ga samo položim ?
tako je
Ako zbog popravnog budem moram ici na jesenki rok.
Dali mogu odustati od mature,jedino šta znam da je opet moram prijaviti,ALI ako NE ŽELIM onda ne moram?
Ako zbog popravnog budem moram ici na jesenki rok.
Dali mogu odustati od mature,jedino šta znam da je opet moram prijaviti,ALI ako NE ŽELIM onda ne moram?
Ne moras i sljedece godine placas sve ispite... 175kn po komadu.
Nebi išao na taj jesenski rok niti ikada poslije ako je moguće?
I naravno nebi plaćao.
jeste li poceli vjezbati vi koji idete matisu A razinu, ja jos nisam ali imam nesta od priprema u biljeznici..nemogu se natjerati, a pici zadnji vlak lagano