Apple vs. EU: 'Zakon o digitalnim tržištima ugroža

poruka: 6
|
čitano: 817
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple vs. EU: 'Zakon o digitalnim tržištima ugroža".
17 godina

Hvala na brizi Apple, ali mi si radije zadržimo taj zakon a vi si svoj money making machine ili prilagodite ili pa-pa.

Gledam te!

1 1 hvala 0
16 godina
Re: Apple vs. EU: 'Zakon o digitalnim tržištima ug
Profit im je pao za 0,01% i sad je sveopca panika u jabuci.

Fuck logic.

1 0 hvala 0
17 godina
Nemam ništa protiv Android uređaja i njihove otvorenosti ali zar ne bi trebalo omogućiti i onima koji ne žele otvoreni sustav mogućnost odabira? Kako vidim, nisu napravljeni nikakvi znatni koraci da se Meta onemogući da prati i profilira korisnike. Pa gdje je tu logika EU. Gdje idu ChatGPT podatci, Amazon podatci. Pitanje je koliko je europski regulator spreman na stvarne izazove kojih je sve više. Danas je situacija nešto složenija nego prije 5 godina. Imamo i više platformi koje prikupljaju naše podatke od Google-a, kineskih aplikacija, TikTok, Wish, Temu.. pa do vozila. Kad će taj zakon?
e.......

1 0 hvala 0
12 godina
AlterA kaže...
Nemam ništa protiv Android uređaja i njihove otvorenosti ali zar ne bi trebalo omogućiti i onima koji ne žele otvoreni sustav mogućnost odabira?

Ček malo...tebe netko sili sideloadat aplikacije? Prijav ga muriji.

15 godina

Nitko ne sili sideload, ali zbog EU koja sili Apple da to omoguci, odredjene funkcionalnosti nisu dostupne korisnicima u EU. Ako ja ne zelim 'zastitu' EU, zasto me EU sili na nju?

I was born like this, I had no choice. Willie Nelson
11 godina

Aha. Netko je nekome gurao Apple brend u ruke, pa eto korisnik nema izbora??

Korisnici Apple proizvoda svjesno su izabrali Apple zbog njegove superiornosti i kvalitete.

E, sada EU štiti korisnike Apple od njih samih? Kočniari progesa, tehnologije i slobodnog tržišta.

Pravo na izbor? Dajte nam Apple i pustite da ga koristimo kako želimo.

Pogledajte otkuda dolazi najviše zloupotrebe digitalnog sadržaja.

Nama paše Apple i zatvoreni ekosustav. Dajte nam Apple brend i da ga koristimo po našim pravilima.

Uslugu koju ne plaćaš il to radiš za malo para, ti si ta usluga.

Mac
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 20:35 (PzKpfw).
Moj PC  
1 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice