Državna matura 2014

poruka: 1.274
|
čitano: 231.276
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Državna matura 2014

Ne crta grafove nego ti x,y tocke izbaci pa si sam nacrtaj, odnosno ti racunski dio izbaci.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
13 godina
Državna matura 2014

Sad se malo igram sa digitronom. Tocnije Casio FX - 350ES... ako netko ima isti ili slican... koja je tipka za antilogaritam ? 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
Državna matura 2014

Dopušten je, svi ga imaju, a i ne crta graf nego x,y točke što je praktički isto.

Battlelog: gjurki
14 godina
neaktivan
Državna matura 2014

idem i ja na pripreme isto od 10-11 mjeseca, ali baš i ne vježbam doma...zahebano je da, ali jel vježbaš kod kuće? matematika me najviše brine, hrv i eng lagano nižu razinu

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
13 godina
neaktivan
Re: Državna matura 2014
strbi kaže...

idem i ja na pripreme isto od 10-11 mjeseca, ali baš i ne vježbam doma...zahebano je da, ali jel vježbaš kod kuće? matematika me najviše brine, hrv i eng lagano nižu razinu

a doma baš i ne haha, kako kad, ma poslije uskršnjih praznika cu to krenut, samo po matematici, a da engleski i hrvatski isto nižu imam, hrvatski dan prije ponovit a engleski ni neću, u školi napisao 2 probne mature 99%, jednu grešku imo :) a sastavak je od 40 riječi tako da ono :D

Battlelog: gjurki
13 godina
neaktivan
Državna matura 2014

Nadam se da će mi netko odgovoriti sa 100% točnosti.

Prijavio sam željenu maturu i razine.

Zanima me dali bi (ako bi slučajno imao zaključenu negativnu ocjenu na kraju godine).

Odnosno,čim imam negativnu ocjenu,na ljetni rok ne mogu pristupiti.

Ali dali onda moram pristupiti jesenskom roku,tj. dali moram  pristupiti i dali moram plaćati (175 kn po ispitu)?

Hvala!

13 godina
neaktivan

Da , polažeš maturu u jesenskom roku , ali ako prođeš popravi. (jedino ako ne dođeš na maturu , a prošao si popravni onda plačaš).

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2014 18:12 (dino_pes13).
13 godina
neaktivan

ok hvala puno! :)

valjda neće doći do toga,nadam se,ali za svaki slučaj. :)

17 godina

Pa sta nije ako u prvom roku prode popravni da moze i na ljetnom pisat?

Xfire: slickman25 Steam: ryou229
13 godina
neaktivan

Ne,čim se nalazi jedinica među ocijenama,matura se pomiče sa ljetnog na jesenski rok.

13 godina
neaktivan
Državna matura 2014

Je li netko slao zahtjev za promjenom razine na maturi? Bio sam glup kad sam se prijavljivao pa me zanima koji razlog da stavim pa da mi prihvate zahtjev. Želio bih prebaciti matematiku na više na osnovnu.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
15 godina
Reichz kaže...

Je li netko slao zahtjev za promjenom razine na maturi? Bio sam glup kad sam se prijavljivao pa me zanima koji razlog da stavim pa da mi prihvate zahtjev. Želio bih prebaciti matematiku na više na osnovnu.

Da, mi smo u razredu imali takav slučaj i po prvi puta otkada ide DM je odobrena promijena razine. Obrati se svome ispitnome koordinatoru.

13 godina
neaktivan
softwaremaniac kaže...

Obrati se svome ispitnome koordinatoru.

Volio bih, kad bih ga imao {#} Srednju sam već završio. Napisati ću da sam se precijenio, malo uljepštati. Svejedno, hvala na savjetu {#}

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
15 godina
neaktivan

"Zbog promjene izbora fakulteta nije mi više potrebna viša razina iz matematike."

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
13 godina
neaktivan

Složio sam maleni "esej" kojeg ću poslati čim mi se pošta otvori u ponedjeljak, a ta promjena fakulteta je također već uključena. Hvala vam, još jednom, svima!

11 godina
neaktivan
Državna matura 2014

Zar ove godine ima manje maturanata ili u čemu je stvar? Prošle godine je tema imala 190 000 čitanja više i 1500 poruka više.

Ja spremam matematiku i fiziku najviše, ovo ostalo moram samo proći..

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.3.2014 21:55 (cahalovry).
17 godina

Mozda al tek je 3mjesec, al ima nas i ode prosle godine {#}

11 godina
neaktivan

Za šta se spremate?

17 godina

Ja mat(visa),fiz,informatiku. Imam sve polozeno na nizoj od prosle godine pa nemoram vrijeme gubit na hrv,eng i te gluposti.

13 godina
neaktivan

Matematika, visa ili niza, vidjet cu kroz par dana :)

Hrvatski visa i povijest, engleski polozen.

14 godina
neaktivan
Reichz kaže...

sta nisi vec trebo prijaviti razinu? ja sam prijavio visu i od sutra krecem vjezbati doma, idem na pripreme od 11 mjeseca, nadam se upisu na tvz..proslih godina je bilo lakse, ove godine traze visu razinu matise

13 godina
neaktivan
strbi kaže...

sta nisi vec trebo prijaviti razinu?

Jesam, prijavio sam višu. Sutra šaljem zahtjev da mi prebace na nižu, ali nisam siguran hoće li mi prihvatiti.

17 godina
strbi kaže...
Reichz kaže...

sta nisi vec trebo prijaviti razinu? ja sam prijavio visu i od sutra krecem vjezbati doma, idem na pripreme od 11 mjeseca, nadam se upisu na tvz..proslih godina je bilo lakse, ove godine traze visu razinu matise

Trebalo je i prosle godine imat visu da upises TVZ osim ako nisi imo bas dobre ocjene, ja sam dobio 4 iz nize matematike i osto kratak 30mjesta za elektrotehniku, doduse prosjek sve 4god mi je 2.8

14 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...
strbi kaže...
Reichz kaže...

Trebalo je i prosle godine imat visu da upises TVZ osim ako nisi imo bas dobre ocjene, ja sam dobio 4 iz nize matematike i osto kratak 30mjesta za elektrotehniku, doduse prosjek sve 4god mi je 2.8

hmm, ali koliko ja znam nisi trebao polagati visu razinu, a sada bas moras jer je to uvijet za upis..meni je prosjek 4 god 3.9, samo da upisem i nemam brige do 10. mjeseca :D

15 godina
Državna matura 2014

pozdrav, možda je već spomenuto ali moram opet pitat ako je vrednovanje 0% nekog predmeta, ona je uvijet da ga samo položim ?

14 godina
neaktivan
DodoNJa kaže...

pozdrav, možda je već spomenuto ali moram opet pitat ako je vrednovanje 0% nekog predmeta, ona je uvijet da ga samo položim ?

tako je

13 godina
neaktivan
Državna matura 2014

Ako zbog popravnog budem moram ici na jesenki rok.

Dali mogu odustati od mature,jedino šta znam da je opet moram prijaviti,ALI ako NE ŽELIM onda ne moram?

13 godina
Dancy147 kaže...

Ako zbog popravnog budem moram ici na jesenki rok.

Dali mogu odustati od mature,jedino šta znam da je opet moram prijaviti,ALI ako NE ŽELIM onda ne moram?

Ne moras i sljedece godine placas sve ispite... 175kn po komadu.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan

Nebi išao na taj jesenski rok niti ikada poslije ako je moguće?

I naravno nebi plaćao.

14 godina
neaktivan
Državna matura 2014

jeste li poceli vjezbati vi koji idete matisu A razinu, ja jos nisam ali imam nesta od priprema u biljeznici..nemogu se natjerati, a pici zadnji vlak lagano

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice