Čudna poruka za Zonealarm

poruka: 7
|
čitano: 2.108
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Dobio sam obavijest da je stigla najnovija verzija Zonealarma 

Međutim kad pokušam je instalirati odmah mi se aktivira Internet Explorer koji inače ne koristim i završetak instalacije mi se uvjetuje (?!) instalacijom Win Service Packa I. (??)

Inače imam ver Win Ultimate 7.....ne treba spominjati da niti imam ovaj prvi Pack niti mi se da ulaziti u tu gnjavažu....Win 7 nije bilo najlakše baš instalirati 

Neki savjet?

14 godina
neaktivan
Re: Čudna poruka za Zonealarm

Imaš li instaliran Service Pack 1? Ako ne, instaliraj ga. Windows 7 bez SP1 je već odavno ostao bez podrške.

14 godina

To podrazumijeva skinuti ovaj Ultimate ili možda nadogradnju?

14 godina
neaktivan

To ti je obična nadogradnja sustava koja sadrži veliki broj ažuriranja u sebi. Dakle kad to instaliraš, sve ostaje isto kao i prije.

Više informacija: https://support.microsoft.com/hr-hr/help/15090/windows-7-install-service-pack-1-sp1

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.3.2017 23:02 (Marko :D).
13 godina
protjeran
Marko :D kaže...

To ti je obična nadogradnja sustava koja sadrži veliki broj ažuriranja u sebi. Dakle kad to instaliraš, sve ostaje isto kao i prije.

Više informacija: https://support.microsoft.com/hr-hr/help/15090/windows-7-install-service-pack-1-sp1

nebi se bas kladio u ovo, ponukan iskustvom s 7-micom je znalo biti gadnih problema nakon updejta pogotovo ako je stari sistem dugo u upotrebi!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
15 godina
neaktivan

Dosad nisam naletio ni na koju sedmicu a da nema SP1..

14 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
Marko :D kaže...

nebi se bas kladio u ovo, ponukan iskustvom s 7-micom je znalo biti gadnih problema nakon updejta pogotovo ako je stari sistem dugo u upotrebi!lp

Kakvih je točno bilo problema? Probleme su mogli izazvati driveri ili bug u instalacijskom paketu koji je do sada već ispravljen. Imam doma laptop na kojem Windowsi nisu bili duže vrijeme reinstalirani (4 godine, možda i više) i instalacija SP1 je prošla bez ikakvih problema. Imam frenda koji je pokrenuo defragmentaciju diska pa mu se po završetku računalo više nije dalo bootati, pa to ne znači da se defragmentacija ne smije raditi. Ja je radim svakih mjesec dana pa nikad ni najmanjih problema. 

filipvk1000 kaže...

Dosad nisam naletio ni na koju sedmicu a da nema SP1..

Neki ljudi imaju stari ISO od Windowsa tj. bez SP1. Mislim da Microsoft više ne nudi za skidanje Windows 7 bez SP1.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice