- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
meni se čak ne sviđa ni ovo mišljenje o kameri i display-u u usporedbi s 4s. Držim jedan pored drugog u ruci i nikako mi ne djeluje da iphone ima bolji display
Ja nisam ni spomenuo da je losiji ekran od 4s nego kamera.ekran je losiji od nexusa.I jos Sam zaboravio rec da mob ima najbolji WiFi signal pobjeduje cak Za 5 metara
Ne kuzim zasto bi lagao da je baterija bolja od ostalih mobova Koje Sam imao.pa valjda ja znam dal je dobra il ne.mob Sam cak I dosta popljuvao tak da be pricam gluposti,no mob ima I dosta dobrih stvari Ali ne I ovu škutavu tipkovnicu
Kamera nije tako losa al ima neku cudnu boju, nije realna, kada slikam lice previse je rozo I slika treperi kada slikam.dosta je ostra kada zumiram za razliku od 4s,al slabije od nexusa s kojim sam mogo prebrojat trepavice s 14 metara
Kamera nije tako losa al ima neku cudnu boju, nije realna, kada slikam lice previse je rozo I slika treperi kada slikam.dosta je ostra kada zumiram za razliku od 4s,al slabije od nexusa s kojim sam mogo prebrojat trepavice s 14 metara
Nešto sam i ja slično primjetio, barem sa prednjom kamerom. Boje su bile jako neprirodne(istina bilo je slabo osvjetljenje vani) lice mi je skoro pa žuto bilo i jako puno šuma na slici, dok na iphonu sa prednjom nešto tamnija slika ali prirodnijih boja i dosta čišća slika. Za stražnju kameru nisam puno primjetio ali na kratko što sam vidio nisam primjetio sličnih anomalija i slika mi se činila ista kao i na 4s-u.
Ali osobni dojam da s obzirom kakav hardver je unutra, nisam imao feeling da imam drastično brži i fluidniji uređaj nasrpam iphona, vjerojatno će to nove verzije androida ispraviti(mada se to već unazad 2 godine govori kako će sa novijom verzijom androida se to srediti
)
kupio mob prije 4 dana,mob nista specijalno al nije tako los,isto mi se prilikom stiskanja crnog ruba preljeva boja al mi to ne igra ulogu tak da i nije neka mana, no volio bi da nije tako.mob dosta laga iako ima 43220 jezgri,kada listam po ekranu live wallpaperi se zaustave pa ponovno pokrenu????,kamera je tak tak nije losa al naspram ajfona 4s je nula cak i od galaxy nexusa zadnjeg moba prije hoxa iako ima 5 megapixela.ekran je ok al nije dobar kao na nexusu i zato mi je zao kaj sam prodo nexusa i uzo htc jer sam mislio da htc ima bolji ekran a jedino sta je bolje je bijela boja dok crna i ostale boje ne.mob je prelijep,bijeli je no ne lezi dobro u ruci kao nexus,zvucnik mu je jaci od nexusa al nemre se mjerit sa ajfonom iako se hvale s tim beats audiom,za pohvalu je da moze pokrenut bilo koji 1080p vidio cak i iz same galerije dok na nexusu nije ni htio neke ni preko vplayera ili diceplayera.ne igram igrice na njemu jer me to ne pali al mob se svejedno zagrije tolko da bi mogo uredno ispec 4 jaja na oko,ak jos kaj kog zanima za mob nek javi da napisem,a mozete pitat i za wildfire, desire,desire hd,iphone 4,4s,nexus i s2 sve sam ih imo u zadnjih godinu i pol tak da ih poznam u dusu :) i da baterija je najbolja od svih do sad mobitela koje sam imo cak bi izdrzala 4 dana normalnog koristenja il 2 dana ubijanja
Hm. ajde redom:
ak se prelijeva boja ništ strašno, ali ak hoćeš zamjeni ga.
ne laga, to je bug s live wallpaperom, još ga nisu ispravili. a i napravi update, bolje radi onda.
kamera prema 4s nula? mi pričamo o istom uređaju? s frendom sam uspoređivao slike s obadva uređaja i slike su tu negdje, možda neke bolje na one x , a neke na 4s, ali hdr na one x rastura.
ne znam kakav ekran ima nexus, ali u usporedbi s gs2 ima preheben ekran, jer ne patim na amoledove pretjerane boje, čak mi je i frend s gs2 i iphoneom 4 rekao da ima prehebeni ekran. nemam čemu lagati, ak su tak rekli oni koji imaju uređaje, onda valjda znaju.
u ruci leži predobrom nexus možda malo bolje jer je bolje zakrivljen, ne znam.
zagrije se da, ne znam u čemu je problem, ali meni se zagrije kod igranja igri, i ponekad kod punjenja. ali pogledaj da i ipad ima tih problema.
baterija baš da je najbolja, meni screen on izdrži 6 sati, ali ak igram igre ili fotografiram, brzo ju potroši.
Nešto sam i ja slično primjetio, barem sa prednjom kamerom. Boje su bile jako neprirodne(istina bilo je slabo osvjetljenje vani) lice mi je skoro pa žuto bilo i jako puno šuma na slici, dok na iphonu sa prednjom nešto tamnija slika ali prirodnijih boja i dosta čišća slika. Za stražnju kameru nisam puno primjetio ali na kratko što sam vidio nisam primjetio sličnih anomalija i slika mi se činila ista kao i na 4s-u.
Ali osobni dojam da s obzirom kakav hardver je unutra, nisam imao feeling da imam drastično brži i fluidniji uređaj nasrpam iphona, vjerojatno će to nove verzije androida ispraviti(mada se to već unazad 2 godine govori kako će sa novijom verzijom androida se to srediti
)
prednja kamera je na one x tak tak, za snimanje po dobro osvjetljenju, dok je stražna jako dobra.
Jedino kod slabijeg osvjetljenja dođe do šuma, ali to je normalno.
Brži je, vjeruj mi , prema 2.3 je jako brži. i to se osjeti.
prednja kamera je na one x tak tak, za snimanje po dobro osvjetljenju, dok je stražna jako dobra.
Ma stražnja je ok, to se slažem, kažem nisam stigao puno koristiti pa da kažem nešto više, ali mi je na prednjoj kameri to odmah upalo u oko kada sam se pogledao i vidio nekog japanca/kineza umjesto sebe
Brz je, ne kažem da je spor, ali opet, iphone ima upola slabiji hardver a po brzini su tu negdje, pa onda đaba i 4 jezgre i sve ako se opet i ne osjeti neka drastična razlika naspram konkurencije.
Nije loš mob, hardverski je dobar, više je to što je mene ios razmazio u nekim sitnicama pa onda android više ne leži kako spada, ali to sam samo ja
Ma stražnja je ok, to se slažem, kažem nisam stigao puno koristiti pa da kažem nešto više, ali mi je na prednjoj kameri to odmah upalo u oko kada sam se pogledao i vidio nekog japanca/kineza umjesto sebe
Brz je, ne kažem da je spor, ali opet, iphone ima upola slabiji hardver a po brzini su tu negdje, pa onda đaba i 4 jezgre i sve ako se opet i ne osjeti neka drastična razlika naspram konkurencije.
Nije loš mob, hardverski je dobar, više je to što je mene ios razmazio u nekim sitnicama pa onda android više ne leži kako spada, ali to sam samo ja
Dobra je i prednja kamera, koristio sam ju malo po vani i ok je, ali malo slabije osvjetljenje i puf :)
Nema veze s hardverom, zakaj svi misle da koristi 4 jezgre? sam UI i sve to radi na jednoj jezgri, evo 1ghz koristi samo kad surfam.
Problem je u samom androidu, uveli su hw akceleraciju ali ne radi očito po cijelom sistemu. to se ispravilo s JB, ali dugo im je trebalo, ne znam zakaj nisu prije to uveli.
No opet sense troši malo više rama i treba ga još optimizirati, dok čisti android radi brže. čak se osjeti i apex launcher da brže radi.
kamera se nemoze mjerit s 4s pogotovo iz blizine,ekran na s2 je kaos ,pretaman je al zato od nexusa rastura,ne laga samo wallpaper nego mob opcenito,nista strasno no s tolko jezgri morao bi mi i jaja hladit.mob je update-an na najnoviji.puno je losiji kut gledanja od super amoled hd zaslona,kada gledam mob izkosa vide se na njemu neke crte koje trepere.ekran mi je uvjek na 100% jer nisam davo tolke pare da ga pretvaram u nokiu 3310.
Nema veze s hardverom, zakaj svi misle da koristi 4 jezgre? sam UI i sve to radi na jednoj jezgri, evo 1ghz koristi samo kad surfam.
Problem je u samom androidu, uveli su hw akceleraciju ali ne radi očito po cijelom sistemu. to se ispravilo s JB, ali dugo im je trebalo, ne znam zakaj nisu prije to uveli.
No opet sense troši malo više rama i treba ga još optimizirati, dok čisti android radi brže. čak se osjeti i apex launcher da brže radi.
A neznam, zato jer ga se reklamira kao najbrži najbolji uređaj, i što se svugdje tih 4 jezgri nabija na nos kao velika prednost?
Zbog svega toga ja volim iphone, jer sam zaboravio što znači gigaherc, ram, i slične pojmove, jednostavno koristim uređaj koji mi uvijek radi punom brzinom i nikada ne primjetim na usporenje, izuzev ako neka aplikacija zeza ali to je 3rd party developera, dok ovdje se opet proteže sense koji je dio sistema...
kamera se nemoze mjerit s 4s pogotovo iz blizine,ekran na s2 je kaos ,pretaman je al zato od nexusa rastura,ne laga samo wallpaper nego mob opcenito,nista strasno no s tolko jezgri morao bi mi i jaja hladit.mob je update-an na najnoviji.puno je losiji kut gledanja od super amoled hd zaslona,kada gledam mob izkosa vide se na njemu neke crte koje trepere.ekran mi je uvjek na 100% jer nisam davo tolke pare da ga pretvaram u nokiu 3310.
si ti siguran da imaš one x ? :P
pa velim ti da sam uspoređivao i 4s i one x, ima ga frend na poslu.
ja nisam primjetio lag, a imam homescreen pun widgeta.
i opet velim, UI ne koristi 4 jezgre, korisit jednu, pa meni radi na 500mhz.
a ti gledaš u mob pod kutem pod 180?
i kakve pobogu crte? evo imam ga pred sobom i kolko ga god nakosio ne vide se nikakve crte ni treperenje.
da ga nisi možda kupio u vipu? :P
i to da su sve ispravili najnovijim androidom je glupost to pricaju 4 godine sad kad dode jb a nebu doso kojih godinu dana a pogotovo na htc one x,opet ce imat nekih lagova pa ce rec da ce to ispavit u sljedecoj verziji i tak cemo doc do 9.7.6 kremšnita android
uzeo sam ga u tele 2 prije 5 dana na preplatu i nije rootan
A neznam, zato jer ga se reklamira kao najbrži najbolji uređaj, i što se svugdje tih 4 jezgri nabija na nos kao velika prednost?
Zbog svega toga ja volim iphone, jer sam zaboravio što znači gigaherc, ram, i slične pojmove, jednostavno koristim uređaj koji mi uvijek radi punom brzinom i nikada ne primjetim na usporenje, izuzev ako neka aplikacija zeza ali to je 3rd party developera, dok ovdje se opet proteže sense koji je dio sistema...
A gdje ga se reklamira kao najbolji i najbrži uređaj?
pa samo sam jučer vidio 20 reklama na za galaxy s3, čim otvorim bug, odma iskoči s3...
Pa ni netreba radit punom brzinom, ne znam čemu koristit 4 jezgre na stvar poput UI-a, izbornika...
A ja volim android jer unatoč svemu, neke stvari mi rade bolje nego na iphoneu, ali možda je sve stvar navike, jer da na iphonu dobijem kaj hoću moram radit jb a to mi nije namjera, čak nisam ni rootao one x.
i to da su sve ispravili najnovijim androidom je glupost to pricaju 4 godine sad kad dode jb a nebu doso kojih godinu dana a pogotovo na htc one x,opet ce imat nekih lagova pa ce rec da ce to ispavit u sljedecoj verziji i tak cemo doc do 9.7.6 kremšnita android
Pa ispravili su, dosta, ak si koristio 2.3 i sad 4.0 možeš vidjeti velike razlike. kako u aosp tako i u sensu.
dosta je stvari otišlo na dobro, dobili smo hw akceleraciju, bolji notification center, novi i lakši ui, i još dosta toga...
ne znam zakaj ti laga, iskreno ja to nisam primjetio, evo stvarno.
bug je u live wallpaperu, to priznajem, ali ostalo, nisam primjetio.
ne kazem da cijeli laga al se zna desit da zasteka no nista strasno ,probaj snimit video sa htc i 4s pa vidi razliku,na htc video trza i trese se ko srdela.ak oces vidit crte po ekranu stavi bjelu pozadinu i malo nakosi mob
sto se tice ove zamjena za novi mob u servisu, dodem tam u tele 2 i kaj da mu velim??jedanput sam imo tak slicnih problema sa desire hd , odneso sam ga ne servis i nakon 2 tjedna mi vrate mob izgreban ko da su igrali tenis s njim za vrijeme gableca, i naravno nista nisu slozili zato jer tamo rade takvi debli koji manje znaju nego ja i jos se nabacivaju s mobitelima koje mi placamo
ako kazem da je najbolja onda je najbolja,,inace mob razvaljujem po cijele dane gledam fimove na njima, youtube,novine i sl.cak ni na ajfonu 4s nije losa mozda su tu negdje al ajfon ima ekran ko htc home tipku tako da bi po tome trebo ajfon izdrzat 1o dana
Baterija je katastrofa.Topi se na očigled.Jučer sam igro angry birds 15 minuta i posisu mi je sko 25% baterije. cirkus.Šta će mi se te mogućnosti kad baterija je loša i nemožeš kako treba koristit mobitel.
Ovo je definitivno mobitzel sa najlošijom baterijom koji sam imao
EDIT: Da i na mom se vide crte kad se nakosi,vodoravne crte. BTW maloprije sam ga po treći put ostavio na servisu zbog žutih fleka
mozda jesam malo pretjero sa manama htc ,valjda jer sam prodao nexusa da kupim htc one x jer sam mislio da ima bolji ekran a na kraju i nije bas tako.mob je super,ima odlican ekran,kameru,bateriju,zvucnik,jako dobro izgleda,brz je i sve to no ocekivao sam puno vise s obzirom na cijenu i svakojake reklame sa amazing camera i sl.na mobu se vidi da ima potencijal da bude najbolji samo mu jos puno treba updejtova da se to sve uskladi,samo se nadam da ce htc to brzo rijesavat jer ako nesto mrzim to je onda kasnjenje update-a.Naravno da ce mob bit perverzija svakom onom tko prede sa desirea i sl. na njega,ali kod mene nije tako jer sam dosta mobova promijenio i preglup sam pa ocekujem previse od mobitela.Jel zna ko od vas kad bi trebao doc 4.1 na njega?
kojih zutih fleka?di si ih primjetio i dali ce ti dati nov mob
Žuta fleka se pojavila nakon što se jednom mobitel ne ugrijao nego usijao. Samo što nije svjetlio u mraku.Stavio sam ga na punjenje i nešto skidao preko wifi-a. Nakon toga sam primjetio žutu fleku u donjem ljevom kutu ekrana.Fleka se nevidi na svim pozadinama ali se vidi i kako se mobitel grije tako je sve jača. Totalni cirkus i blamaža. U mjesec i pol kako sam kupio mobitel on je mjesec dana na servisu. Sada sam tražio novi i trebao bi dobit pošto se to ne servisira. Upiši u google htc one x yellow spot i sve će ti biti jasno.
evo bas gledam slike na netu..... kaos,samo se nadam da meni se nebu tak nes desilo, kakve sam srece meni se nebu ni htio jedan dan upalit:)
doso si u servis i kaj mu velis da trazis novi mob ili ti on salje na servis i cekas mjesec dana pa dobis izguljen mobitel i vele ti da je tvoja greska....di si kupio mobitel
Tcomu. odeš u centar napišeš prigovor i onda ga šalju za zg. do sada ima je trebalo oko 7-8 dana da ga dobijem nazad.
Novog zapakiranog ili tvoj servisiran?
Prva dva puta sam dobio svog nazad koji je bio popravljen tj kvar uklonjen ali se svaki put javljao drugi problem. Za ovaj zadnji problem nema servisiranja nego ide novi.
a koji su bili problemi prva dva puta
hebalo vas lagganje. pa ne koristi mob svih 5 jezgri u meniju. koristi jednu i zato sense lagga.
stavi Apex pa vidi, ili jos bolje, rootaj i makni sense i vidi kako mob leti