Jel zna netko zašto su slike kontakata tako loše?
Jel zna netko zašto su slike kontakata tako loše?
ptspclan.com | visit us ^^
i mene to ubija zato što je na desireu koji je lošiji mob to bilo dobro. ali mislim da slika bude nešto "kvalitetnija" ako ne dirate onaj zadani kvadrat, ili se meni samo čini ?
I meni se čini.
Stavio sam widget sa favorite brojevima i baš loše izgleda.
lose su ako nisu sinkronizirane sa facebookom, jer ako cita sliku kontakta sa google-ovih servera onda je katastrofalna rezolucija, sto na HOX-u izgleda jos i gore.
a mislim da i novi sense 4.0 ima nesto sa time.. na desire-u recimo na sense 3.5 ako imam losu rezoluciju kontakata moram obrisati facebook account iz accounts & sync i ponovno ga izraditi te sinkronizirati. mozda pomogne i u ovom slucaju..
Ja sam stavljao slike koje su fotkane sa kamerom mobitel,iz galerije. u galeriji su naravno super ali kad ih postavim nekom kontaktu su užaš.pogotovo kad nekog zove. Takva slika na takvom mobitelu je katastrofa.Ko da zovem sa siemensa cx65
Ja sam stavljao slike koje su fotkane sa kamerom mobitel,iz galerije. u galeriji su naravno super ali kad ih postavim nekom kontaktu su užaš.pogotovo kad nekog zove. Takva slika na takvom mobitelu je katastrofa.Ko da zovem sa siemensa cx65
e pa to je to... on te slike pospremi na google server koji kompresira slike do besvjesti...jedino slike sa facebooka su u "visokoj" rezoluciji
aha...znači trebo bi syncat fb sa kontaktima.jednom sam to bio napravio samo neznam kako :)
Da evo jesam ali je problem u tome što jako malo mojih prijatelja ima telefonski broj na profilu tako da za jako malo njih on doda sliku
ma ne mora imati broj na facebooku nego samo mora biti na facebooku. inace android ti sam ponudi da linkas kontakte ako je ime na facebooku i u imeniku slicno..ako nije mozes to sam
Evo sad mi je mobitel za 35min razgovora pojeo 20% baterije. Nažalost moram ustvrdit da mi je ovo jedna od gorih kupovina :(. Ko će sad čekat dvije godine :(
Dam ti ja O2X kad je vec tako los... HOX, ne O2X... xD
Evo sad mi je mobitel za 35min razgovora pojeo 20% baterije. Nažalost moram ustvrdit da mi je ovo jedna od gorih kupovina :(. Ko će sad čekat dvije godine :(
ajd mi objasni kak? ne velim da nije moguce, ali ja sam preko vikenda redovito zvao svoje doma, po 15-20 minuta i nisam primjetio tolki pad baterije nakon razgovora.
hobi:moj-android.net
nije ni meni jasno :/
meni je mob na bateriji 16h 35min, i imam razgovora 1h 44min i preostalo je još 65% baterije
A neznam kako.Pričao sam preko slušalica i pratio postotke i topili su se ajme. Možda je razlog to što sam pričao preko slušalica.neznam stvarno.prije mi se nije činilo da toliko sisa baterije
ptspclan.com | visit us ^^
To je do samog androida. 4.1 donosi slike veće rezolucije
Ekipa evo mali test koliko ste zadovoljni i koje potencionalne probleme imate s uredjajem..
Razmisljam o kupnji ali isto tako ne zelim uzeti macka u vreci s obzirom na probleme koje su korisnici javili.
Volio bih vidjeti omjer koliko je problem prisutan ili nije..
Hvala
| 9 | Potpuno sam zadovoljan |
|---|---|
| 1 | Nisam zadovoljan |
| 4 | Problemi s wifi-em i bluetooth |
| 1 | Problem s baterijom |
| 0 | Problem s display-om |
Ekipa evo mali test koliko ste zadovoljni i koje potencionalne probleme imate s uredjajem..
Razmisljam o kupnji ali isto tako ne zelim uzeti macka u vreci s obzirom na probleme koje su korisnici javili.
Volio bih vidjeti omjer koliko je problem prisutan ili nije..
Hvala
samo wifi
wifi i display
zanima me dali je netko od vas calibrirao bateriju na hoxu, ako je, pls nek veli kak ili bar da link ako se ta kalibracija pokazala efikasnom.
super, hvala na odg. to me zanimalo...
kupio mob prije 4 dana,mob nista specijalno al nije tako los,isto mi se prilikom stiskanja crnog ruba preljeva boja al mi to ne igra ulogu tak da i nije neka mana, no volio bi da nije tako.mob dosta laga iako ima 43220 jezgri,kada listam po ekranu live wallpaperi se zaustave pa ponovno pokrenu????,kamera je tak tak nije losa al naspram ajfona 4s je nula cak i od galaxy nexusa zadnjeg moba prije hoxa iako ima 5 megapixela.ekran je ok al nije dobar kao na nexusu i zato mi je zao kaj sam prodo nexusa i uzo htc jer sam mislio da htc ima bolji ekran a jedino sta je bolje je bijela boja dok crna i ostale boje ne.mob je prelijep,bijeli je no ne lezi dobro u ruci kao nexus,zvucnik mu je jaci od nexusa al nemre se mjerit sa ajfonom iako se hvale s tim beats audiom,za pohvalu je da moze pokrenut bilo koji 1080p vidio cak i iz same galerije dok na nexusu nije ni htio neke ni preko vplayera ili diceplayera.ne igram igrice na njemu jer me to ne pali al mob se svejedno zagrije tolko da bi mogo uredno ispec 4 jaja na oko,ak jos kaj kog zanima za mob nek javi da napisem,a mozete pitat i za wildfire, desire,desire hd,iphone 4,4s,nexus i s2 sve sam ih imo u zadnjih godinu i pol tak da ih poznam u dusu :) i da baterija je najbolja od svih do sad mobitela koje sam imo cak bi izdrzala 4 dana normalnog koristenja il 2 dana ubijanja
ako kazem da je najbolja onda je najbolja,,inace mob razvaljujem po cijele dane gledam fimove na njima, youtube,novine i sl.cak ni na ajfonu 4s nije losa mozda su tu negdje al ajfon ima ekran ko htc home tipku tako da bi po tome trebo ajfon izdrzat 1o dana
ti gleday u forum i ne citas. ima najbolju bateriju od navedenih uredaja. ;)
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.