Ovako, na jednoj stranici koju sam ja radio prije jedno 2 godine nalazi se Joomla. Krv, znoj i suze potrošeni dok se to dovelu u red i onda je napokon sve radilo. Sad, kad su prošle 2 godine hoster je suspendirao account uz objašnjenje da stranica overloada server. Stranica ima oko 4-5 GB mjesečno bandwitha (ako šta znači). Provjerio sam sve module, većina ih je zapravo obični HTML koji prikazuje slike i bio je jedan za popup window koji je otvarao stranicu sa playerom live streama. Kako tad nisam znao js, kopirao sam samo kod za popup i promijenio path, ali danas mi je nešto čudno bilo tu pa sam stavio drugi kod. Također, imam iframe koji prikazuje vrijeme sa Weather 2 Umbrella (njihov weather box) te imam modul koji preko RSS feeda lista zadnje vijesti s nekog portala.
Sad, šta bi moglo overloadati server?
I da, znam da je Joomla shit, napravit ću novu stranicu sa svojim CMS-om, sad mi treba prijelazno rješenje...
Ovisi o hosting paketu. Meni je tako i wordpress gutao memoriju i isto su mi suspendirali stranicu. Uvijek je problem u widgetima/pluginovima.
Gasi jedan po jedan i gledaj memoriju.