pozz
nije neki problem, ali me iritira. izmjenile su mi se ikone od mp3-ca. kako da ih vratim u originalno stanje?
pozz
nije neki problem, ali me iritira. izmjenile su mi se ikone od mp3-ca. kako da ih vratim u originalno stanje?
pozz
Možeš s Tune Upom. Preko Visual Stylea.
Imaš tune up?
nemam. mislio sam ako netko mozda zna kako da se wmp natjera da opet ponudi onu opciju za file associations koje ponudui kod prvog pokretanja.... probao sam je reinstalirati, ali nista...
Odi na neku pjesmu> properties>i onda ono s kojim programom se otvara, odaberi wmp ako ti nije.
ako je, odaberi neki drugi program, recimo WMC. Stisni ok.
ako ti se promjene ikone, primjeni isti postupak i stavi program WMP. meni pomoglo!
nejde. malo je kompliciranije. tj. ide, ali opet se vrate krive ikone. skinuo sam neki program s kojim se mijenjaju ikone ekstenzija, ali nije mi jos jasno kako mi se samo od sebe izmijene default ikone od wmp
Kao krajnje rješenje toplo preporučujem Tune Up. meni je X puta pomogao oko ikona. tako da, ako središ što, javi. ja više ne znam što može biti