WMP12 ikone

poruka: 8
|
čitano: 1.088
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
WMP12 ikone

pozz

nije neki problem, ali me iritira. izmjenile su mi se ikone od mp3-ca. kako da ih vratim u originalno stanje?

http://img26.imageshack.us/i/captureyc.png/

Kupujem neispravan Logitech Rumblepad 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: WMP12 ikone
Idealist kaže...

pozz

nije neki problem, ali me iritira. izmjenile su mi se ikone od mp3-ca. kako da ih vratim u originalno stanje?

http://img26.imageshack.us/i/captureyc.png/

Možeš s Tune Upom. Preko Visual Stylea.

Imaš tune up?

** Live 4 Music **
16 godina

nemam. mislio sam ako netko mozda zna kako da se wmp natjera da opet ponudi onu opciju za file associations koje ponudui kod prvog pokretanja.... probao sam je reinstalirati, ali nista...

15 godina

Odi na neku pjesmu> properties>i onda ono s kojim programom se otvara, odaberi wmp ako ti nije. 

ako je, odaberi neki drugi program, recimo WMC. Stisni ok. 

ako ti se promjene ikone, primjeni isti postupak i stavi program WMP. meni pomoglo!

** Live 4 Music **
16 godina

nejde. malo je kompliciranije. tj. ide, ali opet se vrate krive ikone. skinuo sam neki program s kojim se mijenjaju ikone ekstenzija, ali nije mi jos jasno kako mi se samo od sebe izmijene default ikone od wmp

15 godina

Kao krajnje rješenje toplo preporučujem Tune Up. meni je X puta pomogao oko ikona. tako da, ako središ što, javi. ja više ne znam što može biti

** Live 4 Music **
16 godina
WMP12 ikone

Možda ti ovo pomogne. Iako virujen da je lakši način Tune Up.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice