Sound pretih nakon instalacije Win 7

poruka: 4
|
čitano: 1.160
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Sound pretih nakon instalacije Win 7

Znaći ovako.... Nedavno sam uzeo matičnu Asrock 970 extreme3 naravno zvučna je integrirana i iskreno mislim da nije problem niti u zvučnoj niti u matičnoj nego jednostavno nešta se poklopilo i definitivno više nemam ideja šta i kako napraviti a da ovo čudo od problema sa kojim se prvi puta susrečem makne...

Problem je u tome, što nakon instalacije win 7 64x sound i na 5.1 zvučnicima i na 5.1 headsetu bude pretih... provjerim sve redom i apsolutno sve mi je na max postavljeno, počevši sounda u control panelu, tj speaker-sa svi lvli su na max, isto mi je postavljeno i u hd realtek programu, ma sve je jednostavno postavljeno na max a sound spram starog win i stare ploče malo je reči upola smanjen, više ne znam šta raditi a da povečam taj zvuk... Probao sam i sa starim driverima za zvučnu, probao sam i sa ovima što sam dobio sa matičnom, probao sam i update napraviti ali naravno novijih drivera nema, ali sve se svodi na jedno, tj na isto, niti bolji niti lošiji zvuk nemam sa novim ili starim driverima.... Molim vas ako itko ima kakvu ideju neka pomogne...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Sound pretih nakon instalacije Win 7
Znaći, traženjem po netu, vidim i drugi ljudi imaju sličnih problema, pa me zanima dali itko zna, dali je ikako moguče da je možda do windowsa? jer sa prijašnjim windowsima sam imao super sound i nikakvih problema nije bilo.... ako nije problem ako itko zna išta o ovom problemu neka mi odgovori molio bih vas... :S
14 godina
NaRkObOsS kaže...
Znaći, traženjem po netu, vidim i drugi ljudi imaju sličnih problema, pa me zanima dali itko zna, dali je ikako moguče da je možda do windowsa? jer sa prijašnjim windowsima sam imao super sound i nikakvih problema nije bilo.... ako nije problem ako itko zna išta o ovom problemu neka mi odgovori molio bih vas... :S

Stavi najnoviji BIOS i sve drivere pa budeš vidil.

Valentin
14 godina
neaktivan
Znaći našao sam relativno ok odgovor a ujedno i problem, na jednoj stranici tj forumu, tip je objasnio da ta nova ploča asrocka ima protection na hd audio, tipa, ako imaš 5.1 sound zvučnike i kada se prebaciš na sluške da ti ne daje istu snagu tj struju kao za zvučnike, a problem je naravno što sada tražim kako to ukloniti, jer dosada mi niti na jednoj ploči nisu riknile sluške pa valjda neće ni na ovoj.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice