Evo instalirao sam Photoshop CS4 i idem ga pokrenit, a govori mi license has expired, a nikakav kod nisam unosio prije pokretanja, pa kako bi se moglo to riješit, da nije problem u registry-u ili negdje???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sto posto je piratska verzija. zato ne valja...
Evo instalirao sam Photoshop CS4 i idem ga pokrenit, a govori mi license has expired, a nikakav kod nisam unosio prije pokretanja, pa kako bi se moglo to riješit, da nije problem u registry-u ili negdje???
Vjerojatno si ga imao snimljenog prije, pa ti je isparila licenca.
a kako se to moze rjesit, jer mi pise license expired, kliknem ok (jedino ponuđeno) i to mi se ugasi i nista nakon toga
a kako se to moze rjesit, jer mi pise license expired, kliknem ok (jedino ponuđeno) i to mi se ugasi i nista nakon toga
reinstaliraj vindowse i opet istaliraj PhCS4 (ili PS CS4 kak očeš)
ja sam imao taj problem i tako sam ga ješo ali opet se pojavio pa sam skinuo cs3 jer mi se neda vračati windowse
Stvar je u tome što imaš stariju probnu verziju koja vrijedi nekoliko mjeseci, probaj vratiti jednu godinu unatrag ili par mjeseci na računalu pa probaj pokrenuti instalaciju. To bi ti trebalo riješiti problem.
Pokušaj s ovim:
Otiđi u folder C:\Program Files\Common Files\Adobe\Adobe PCD\cache i obriši datoteku cache.db
Stvar je u tome što imaš stariju probnu verziju koja vrijedi nekoliko mjeseci, probaj vratiti jednu godinu unatrag ili par mjeseci na računalu pa probaj pokrenuti instalaciju. To bi ti trebalo riješiti problem.
svima vam zahvaljujem, problem rijesen po ovom uputstvu :D
Iako je Thread zatvoren - ako nekom bude trebalo ubuduce...
Vracanje datuma u proslost nije preporucljivo iz vise razloga. Jedan od njih su AV programi koji se jednostavno znaju zblesirati zbog toga, drugi razlog je Sys. Restore u Schedule nacinu rada koji moze otkazati poslusnost (ako naidje na novije tocke od one kuju pokusava kreirati), te niz slicnih razloga...
Dakle, najelegantniji nacin rjesavanja ovog bolnog problema (koji se javlja i na legalnim kopijama CS4-ke - o drugima, naravno, necemo ni govoriti :D ) jest brisanje "cache.db" datoteke, pokretanje jednog od CS4 prog. (osim Adobea Pro), te ponovni upis kljuca (onog legalnog, naravno).
Metoda je provjerena vise puta i nikad nije zakazala...