Procesor - Jezgre

poruka: 3
|
čitano: 986
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Procesor - Jezgre

Pomoću everest home edition programa pratim zauzeća jezgri svoga procesora: AMD Turion X2 Ultra Dual Core mobile technology ZM 80(2,1GHz, 2MB L2 Cache)

i stalno mi pokazuje zauzeće druge jezgre, a do sada nisam vidio da se zauzeće prve ikako popelo uvijek je 0, koristim Vistu Home Edition 32bit, i naknadno sam instalirao Vistu Ultimate 64 jer sam mislio da bi to trebalo pomoći. Upalio sam istovremeno da mi prikazuje HD film, mozillu, da svira pjesme... i drugu jezgru prikazuje zauzetu 100% također u Task Manager-u prikazuje zauzeće ukupnog procesora na 100%. Čak sam i ono probao:

http://www.vistax64.com/tutorials/153125-boot-advanced-options-number-processors.html

Iako mislim da je ovo korištenje dviju jezgri pri podizanju Windowsa, pa sam mislio da će mi nastaviti koristiti dvije jezgre ali nema pomoći.

Šta bih trebao uraditi, kada se uopće koristi ta prva jezgra, i da li mi je uopće nariktano da je koristi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2009 16:10 (vickokill).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Procesor - Jezgre

Nije valjda da nitko ne zna, ili mi je tema pre brzo pala na dno hehe.

16 godina
neaktivan
Procesor - Jezgre

Pokušaj s ovime to je AMDov Dual-core optimizer za Turion. Ako ne ide, otiđi u Device menager i pod Processor desni klik na Turion i Update driver

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice