Znači imam taj problem već duže vrijeme da mi komp nakon restarta odlazi u stand-by.
Monitor se jednostavno zacrni i ne preostaje mi ništa osim restartat ga ručno na kučištu.
Imate nekakve prijedloge ?
Znači imam taj problem već duže vrijeme da mi komp nakon restarta odlazi u stand-by.
Monitor se jednostavno zacrni i ne preostaje mi ništa osim restartat ga ručno na kučištu.
Imate nekakve prijedloge ?
može malo više detalja nisam te baš skužio?
Imamo prijedloge!
Napisi konfiguraciju i koji OS imas [pogotovo koja je maticna]
Da li je OS original, koje marke je RAM i tako to...
Imamo prijedloge!
Windows 7, originalan je kad je aktiviran 
Procesor AMD Athlon 4000+
Ploča je Gigabyte M61P-S3, RAM Kingmax ddr2 800mhz.
...
Imamo prijedloge!
Windows 7, originalan je kad je aktiviran
Procesor AMD Athlon 4000+
Ploča je Gigabyte M61P-S3, RAM Kingmax ddr2 800.
...
nemora značiti,
probaj izvaditi rame i ponovno ih staviti. to zna biti problem u dosta slučajeva.
Probao, nije do tog.
Dakle...
Idemo mi izloirati da li je do Windoza ili je do hardwarea ili je u pitanju neki start-up program. Idi u Start -Run i utipkaj msconfig >Enter
Zatim pronadi karticu Boot i checkiraj Safe Boot i odmah ispod Minimal . Cilj nam je da restartamo racunalo u Safe Mode
Kada si vec u Safe Modeu moras iksljuciti ovu opciju zato sto ce se racunalo pokretati samo u Safe Mode
Vidi sliku
ostalo ne dirajMalo kasnim, ok, taj dio sam napravio i sad normalno izašao iz Safe Moda.
Koji bi sad sljedeći korak bio?
EDIT: Sad sam nakon ovog restartao komp dva-tri puta i kao da se normalno restarta.
EDIT2 : Opet 
Sada ponovi postupak kao sa slike ali odaberi karticu Startup i uslikaj je (rasiri prozor da se vidi) i stavi sliku ovde
Izgleda da imas neki program koji te zeza
Digao si Windows i opet instalirao Daeomon toolse??
Primi prijateljski savjet:
Stisni zube i jos jednom instaliraj Windowse ali sada redom > Win > Driveri > zakrpe > Office > zakrpe > programi
Evo mog i mislenja ostalih sto se tice Dameon toolse
Ma ok, koristio sam jedno vrijeme Power iso, image iso i sl.
Ali hebiga nažalost meni se ovo dešava i kad ja imao instalirat daemon ili ne imao tako da sam opet siguran da nije do toga. 
Onda provjeri nakon kojeg programa se ovo desava. Da li si instalirao drivere za chipset? Da li si provjerio RAM....