Najbolja kombinacija antimalwara zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 2.110
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Najbolja kombinacija antimalwara

Neka se nitko neljuti ako je vidio nesta slicno,ali me zanima koja je najbolja kombinacija za zastitu jer neki kazu

Super antispyware i malwarebytes,neki kazu malwarebytes i spyware terminator,neki kazu spybot i lavasoft ad-aware

pa me zanima zapravo neko ko se u to kuzi sta se najvise isplati a da ne usporava kompjuter i da je free?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Za all-time protection: Avira ili Avast.

Za Firewall: bozansko-svemocni COMODO ili ZoneAlarm.

Za povremeno skeniranje: MalwareBytes.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Najbolja kombinacija antimalwara
Djoko kaže...

Neka se nitko neljuti ako je vidio nesta slicno,ali me zanima koja je najbolja kombinacija za zastitu jer neki kazu

Super antispyware i malwarebytes,neki kazu malwarebytes i spyware terminator,neki kazu spybot i lavasoft ad-aware

pa me zanima zapravo neko ko se u to kuzi sta se najvise isplati a da ne usporava kompjuter i da je free?

Pamet, koristenje licencnog softwarea na racunalima sa bitnim podacima, windows firewall, MS security essentials.

Ako vec klikas na svasta onda od free solucija Avast kao realtime protection a ovi amtimalware scanera mozes imat par jer ni jedan ne detektira sve. Osobno na kucnom racunalu koristim Avast+MBAM+Spybot. 

Ako dobijes nesto gadno onda Combofix (bar je bio najbolji nekad davno kad sam zadnji put imao virus).

18 godina
Re: Najbolja kombinacija antimalwara
Djoko kaže...

• Od antivirusa stavi Avast ili Aviru FREE
  • Od dodataka koje rade samo kad ih pokrenes MBAM+HitmanPro (ne usporavaju nista komp)
  • Ako zelis firewall onda od PcTools-a (ako nisi napredniju user) ili Comodo/Online Armor (ako si malo napredniji user).

Bilo bi dobro da to pitas u svestranoj temi vezanoj za to KLIK

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
14 godina
neaktivan

E jel ovo mozda uzrokovano virusom:

0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice