Koje drivere trebam instalirati?

poruka: 5
|
čitano: 5.294
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Upravo sam instalirao Windows Vista Ultimate.

Koje drivere trebam sve instalirati da bi sustav radio bez problema i kojim redoslijedom (negdje sam pročitao da je važno drivere instalirati po redoslijedu, npr. prvo driveri za matičnu, pa za grafičku itd.

Hvala!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

neznam koje treba prvo, mislim dato nije bitno.

a ja kad friško instliram os instaliram drivere za matičnu, grafičku i zvučnu. a poslije za web kameru, skener i printer

Hello World!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Koje drivere trebam instalirati?
autorov komentar

Hvala na savjetu.

Dal ima još koga da napiše šta poslije instalacije windowsa instalira?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.12.2008 1:17 (Curle).
17 godina
neaktivan
RE: Koje drivere trebam instalirati?
jurluk kaže...

neznam koje treba prvo, mislim dato nije bitno.

a ja kad friško instliram os instaliram drivere za matičnu, grafičku i zvučnu. a poslije za web kameru, skener i printer

Kao što je rekao Jurluk,ja isto instaliram drivere za matičnu prvo,zatim za grafičku,a zatim drivere za printer,miš,tipkovnicu,gamepad...
Too late,my time has come, Goodbye everybody-I've got to go...
16 godina
protjeran

Prvo moraš instalirat drivere za chipset (matičnu), pa onda grafičku, pa zatim zvučnu i sve ostalo.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 2GB DDR2-800Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice