- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo je pravi alat za block reklama:
https://chrome.google.com/webstore/detail/gofhjkjmkpinhpoiabjplobcaignabnl
Ove reklame više nisu normalne (bug više nije normalan)...
Pa,pošto je meni već instaliran,ne pokazuje mi opcije sa te stranice.
Odi na Chrome Store i ukucaj u tražilicu Flash Block,kad ga pronađe...
stisneš na install,restartaš preglednik i to je to.
Ima,naravno i opcije za podešavanje,ali po defaultu je blokirano sve.
Sam odlučuješ što ćeš propustiti...što ne.
LP:)
Ako je iugrađen u preglednik,onda imaš flash na računalu.
Klikni na link,mora bit opcija za instalaciju tog addona.
Ne da mi se sad deinstalirati addon da bih provjerio...
Kako ti ne mozes a ja ga upravo instalirao na chrome...
što vam smeta ta reklama pobogu
Svakog dana u svakom pogledu sve više i više napredujem
Meni osobno smetaju sve reklame,na bilo kojoj stranici...pogotovo pop-up-ovi kad onako napadno iskaču.
Zato blokiram sve s FlashBlock-om,osim onog što mi ne smeta.
Pogotovo je iritantno kad su animirane reklame pa mi koncentraciju na text ometaju.
Pa samo ne obadaji reklame. Je...e se za njih samo ih zatvori i kreni dalje
Halo kolega,pa po tvojem ss-u vidim da si ti instalirao nekakav drugi FlashBlock,deinstaliraj to i preuzmi prvi sa ovog popisa:
https://chrome.google.com/webstore/search/FlashBlock
Autor: josorek
Ako te toliko reklame živciraj probaj operu... meni je zasada na njoj naj lakše. Sve što trebas na nekoj stranici kliknuti desni klick, Negdje pri dnu ti pise block content, i samo drzis shift i bam bam blokas što god poželis...
na chrome sam odavno i nemam zamjerke evo bugovci su me skoro zaskočili nikad dosad nije bilo da chrome nije mogao izać na kraj s nekom reklamom na bug forumu, ovo je prvi put, al evo našao se ice i riješio mi problem.
ja - bug 2:0 (ice - 1 asist)
svaka čast majstor si. modovi dajte dečku još jednu zvijezdicu zaslužio je, ja sam mogao još tri dana tražit link za download te extenzije al nema šanse da bih ga našao.
LoL,kakva zvijezdica.Za ovo malo pomoći? Ne ide tako...Uostalom,meni dovoljna satisfakcija da sam pomogao.
LP,uživaj
eventualno ce mu bugovci skinut zvjezdicu jer im sabotira zaradu od reklama.
I mislio sam si prije nego sam krenuo kolegi forumašu pomoći,ali pošto se bliži Božić,rekoh...tko ga šiša,idem se upustiti u to pa šta god koštalo XD
BTW,mogli bi me onda i nagraditi,Birtija radi punom parom...najposjećenija tema s najviše postova na cijelom forumu.
Jedna godišnja pretplata na BUG kao poklon pod bor za Božić...ne bih imao ništa protiv