kao što i naslov govori neznam kako bi složio da mi se reconecta (promjeni ip) poslje svakog downloada
Kako slozit da se JDownloader v0.7 reconect
- poruka: 13
- |
- čitano: 7.462
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ides u settings, pa reconnection i tamo pod liveheader/curl izaberes svoj router i pod user i password upisujes od routera user/password.
lol da bar znam nick i password od routera
koji ti je router i koju mrezu koristis?
router mi je gigaset se 555 wlan dsl a za to koju mrezu koristim neznam sto s time mislis adsl? :D nije wireles
internet mi je najslabija strana sto se tice kompjutera
Pod mrezu sam mislio jel T-com, Optima itd,itd..
da t-com
probaj sa usernameom: admin i passom od 4 nule (0000)
bolje ti je da si kupis rapid account ;)
e onda ovako: kako sam vec rekao pod settings-reconnection kliknes na select router i gore upisi 960 i dobit ces taj svoj i klikni na njega i ok. pod user upisi administrator, a pod password 0000 (obicno T-com stavlja 4 nule) i pod router's IP upisi 192.168.1.1 i to bi bilo to. na kraju imas dole CHange IP i klikni na to da vidis hoce li ju promijeniti.
vec sam probao sa admin i 0000 a dobro nije sad to bitno necu raspitivat na forumu koji mi je password na routeru lol skuzit cu ja to
nista od toga nece resitirao sam cjeli modem da se vrati na 0000 i admin ali nista
zna mozda tko neki slicni program zato jer mi na tom jdownloaderu jako spora veza i jos k tome nemogu slozit taj reconect
probaj ovaj http://cryptload.info/
nista od toga nece resitirao sam cjeli modem da se vrati na 0000 i admin ali nista
zna mozda tko neki slicni program zato jer mi na tom jdownloaderu jako spora veza i jos k tome nemogu slozit taj reconect
Zar nije lakše kupiti Rapidshare Premium račun i skidati bez muke? Ovako trošiš i vrijeme i živce..
Pozdrav!