Iskoristiva površina

poruka: 6
|
čitano: 953
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Iskoristiva površina

Ovak, radi se o tome da mi treba program koji bi mi radio optimalni raspored nekakvih oblika na pločama za rezanje. Naime imam previše otpada a znate da je kriza. Bilo bi poželjno da može baratati s vektorskom grafikom.

Poslije jebanja nema kajanja.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Iskoristiva površina

hmm ne znam jesam baš dobro skužio, ali postoji program Ikscape za vektorsko crtanje

17 godina
neaktivan
Iskoristiva površina

nemisli on na to

nego npr moraš izrezat 4 kruga

njemu bi trebao program koji ta 4 kruga smjesti u raspored da ima što manje bačenog materijala

ja nemam pojma

btw. čime režeš

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ploter cutter za foliju koja se koristi za izradu reklama

Poslije jebanja nema kajanja.
16 godina
neaktivan

Ne znam za takve programe, ali zar ne možeš u Ikscapeu jednostavno napraviti sliku veličine toga na čemu ćeš raditi, pa iscrtati na tome što trebaš i vidjeti kolika je iskoristivost? Naravno, to nije 100% iskorištena površina onda (možda i je ako imaš dobro oko), ali za to malo što bi okom promašio nebi propao.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Iskoristiva površina

Cut List.

U njemu definiras elemente i on ih poslozi tako da imas minimalno bacenog materijala.

Znam da mi ga je prijatelj koristio da bi slozio elemente od drva za rezanje i usedu povrsine. Neznam hoce li u tvom slucaju pomoci. Prosvrljaj po torrentima malo...

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2009 12:40 (tnakir).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice