Illegal System DLL Relocation

poruka: 5
|
čitano: 2.103
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ovo mi se počelo stavno pojavljivat kad upalim računalo, ali pojavi mi se kad pokušam instalirat i npr. Google Earth, ili pokrenuti Counter Strike:

The system DLL user32.dll was relocated in memory. The application will not run properly. The relocation occurred becouse the DLL C:\WINDOWS\system32\shell32.dll occuiped an adress range reserved for Windows sytem DLLs. The vendor supplying the DLL should be contacted for a new DLL.

Evo i slike, a ovo sam prepisao sa slike ako bude netko imao sličnih problema pa da lakše nađe :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Illegal System DLL Relocation
pobro si ti nekog slijepog putnika. Ništa, klasična procedura: Malwarebytes, itd.
http://www.youtube.com/watch?v=mNK6h1dfy2o
15 godina
neaktivan
RE: Illegal System DLL Relocation
trackmanijak kaže...
pobro si ti nekog slijepog putnika. Ništa, klasična procedura: Malwarebytes, itd.

nece....skenira san...

17 godina
neaktivan

Poruka je dosta cudna jer mi se cini da je shell32.dll sistemski DLL, a windows ga ne prepoznaje kao takvog, pored toga, ako je relociran, znaci da se ne bi ni smio ucitati u taj memorijski range.

Dvije mogucnosti, ili je shell32.dll zarazen, u tom slucaju skini novi (cisti) shell32.dll s neta i probaj ga prekopirati preko svojeg.

Ili je nesto sto se linka na shell32.dll zarazeno, pa ga pokusava prelocirati u zasticeni prostor sa ilegalnim kodom.

U svakom slucaju pobrao si neki STD :-)

I am Jack's soft, narcosynthesized consciousness...
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.1.2011 15:46 (Deus ex machina).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice