Boje na ekranu poludile pomoć!!!

poruka: 15
|
čitano: 10.751
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

crvena je crna plava je plava žuta i zelena su ista boja pomoć

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Boje na ekranu poludile pomoć!!!
softicmarlon kaže...

crvena je crna plava je plava žuta i zelena su ista boja pomoć

Probaj iza monitora onaj kabal malo micati i vidi jel se vraća u noramlno.. Možda se samo to malo otkopčalo. Ako ne probaj kpiti novi taj kabal, btw. koliko ti je star monitor?

who does the army trust the most? airborne! who do the ladies love the most? airborne! who do the nazis fear the most? airborne! yaaargh!!!!
15 godina
protjeran

vjerojatno ti je se kabel savija dugo vrimena na nekom mistu i onda se sj{#}a...probaj micat kabelo na mjestima di se savija...i provjeri da li je ucvrscen dobro

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ne ništa ne pomaže

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
softicmarlon kaže...

ne ništa ne pomaže

Koliko ti je star monitor? Kupi drugi kabel pa probaj onda, ili posudi od nekog pa probaj

who does the army trust the most? airborne! who do the ladies love the most? airborne! who do the nazis fear the most? airborne! yaaargh!!!!
15 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...
softicmarlon kaže...

ne ništa ne pomaže

Koliko ti je star monitor? Kupi drugi kabel pa probaj onda, ili posudi od nekog pa probaj

monitor radi jel sam ga spojio na laptop i boje su uredu ali na mom kompjuteru ne rade

15 godina
softicmarlon kaže...
luxxxfromhell kaže...
softicmarlon kaže...

ne ništa ne pomaže

monitor radi jel sam ga spojio na laptop i boje su uredu ali na mom kompjuteru ne rade

Onda je do kabla, probaj zamijeniti kabel na kojem je priključen monitor pa onda reci, jer je vjerojatno do toga

15 godina
neaktivan

kako misliš promjeniti kabel koji uovaj koji ide u grafičku ili za struju jel ovaj koji ide na grafičku se nemože skinut kolko vidim

15 godina
protjeran
softicmarlon kaže...

kako misliš promjeniti kabel koji uovaj koji ide u grafičku ili za struju jel ovaj koji ide na grafičku se nemože skinut kolko vidim

ako ti radi taj ekran sa istim kabelom na drgom kompu onda je do izlaza na grafickoj...ne do kabela za struju

15 godina
neaktivan

a jel znaš možda kako bi to mogo popravit

15 godina
protjeran
softicmarlon kaže...

a jel znaš možda kako bi to mogo popravit

ako imas dva izlaza spoji na drugi ako ne onda neznan kako da to rijesis osima da nju odneses na popravak ili promines

15 godina
neaktivan

ako se nemože popravit nema veze ovo mi je stari komp nemogu na novi jel mi je na popravku pa hvala svima na pomoći

15 godina
protjeran
softicmarlon kaže...

ako se nemože popravit nema veze ovo mi je stari komp nemogu na novi jel mi je na popravku pa hvala svima na pomoći

jel iams dva takva izlaza na njoj??na koje kabel mos spojit??

15 godina
neaktivan

samo je jedan izlaz 

15 godina
protjeran

onda nemozes...jedino da grafa ide na popravak..pretpostavljam da je to neka starija agp grafa cim ima jedan izlaz

Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice