Moguca rijesenja davatelja usluge

poruka: 2
|
čitano: 718
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Moguca rijesenja davatelja usluge
Nisam znao kako bi tocno naveo naslov teme ali eto nadam se da ce te mi pomoc rijesit problem. Trenutno sam korisnik iskona otprilike 5 godina i dosao sam do granice u kojoj nisam vise pametan sta napravit. Imam paket koji mi obecaje max brzinu od 5 mbps, ali krenimo ispocetka. U prvih 3 godine brzina mi je bila relativno dobra do nekih 3.5 mbps zbog kao velike udaljenosti centrale i problema oko parica. Sljedece godine brzina pada na 2.5 mbps sto je opet neka normalna brzina kojom se moze i surfat i lezerno skidat ali eto sreca je kratko trajala pa posljednjih 6 mjeseci imam brzinu od bijednih 0.5 mbps sto je jednostavno nepodnosljivo i po meni neprihvatljivo. Danas mi govore kako zbog moje prevelike udaljenosti od centrale nisu u mogucnosti mi pomoc i rijesit problem... Mene sad zanima kako moj susjed koji je doslovno spojen sa mojom kucom ima mogucnost koristenja full brzine usluge a ja neam?! Zatim kada ih pitam jel me mogu spojit na neku drugu paricu kazu da ne jer sam ja kao korisnik svoju dobio i nemogu mjenjat iako mi telefonska linija puca a internet mi je da te bog sacuva... Znaci drugim rijecima oni se ogradjuju od problema i preporucuju mi da ukinem uslugu ali sta to znaci za mene? Kak da zivim bez interneta mislim sramotno je to sto zivim u blizini jordanovca a nemogu imat internet... Zanima me sad vase misljenje koje rijesenje bi mi vi ponudili, jer stvarno vise nisam pametan na koji nacin ih prevarit da me uspiju preusmjerit na drugu centralu ili da promjene paricu ili bilo sta sto ce mi olaksat koristenje interneta... Susjed mi je preporucio da uzmem jos jedan broj za koji ce me morat spojit na novu paricu pa preko tog broja uzmem i neki paket pa provjerim dal cu imat vecu brzinu , a sad naravno neznam jel to sta mjenja rezultat usluge.. Bio bih vam stvarno zahvalan na nekim korisnim informacijama jer sam tolko ocajan da racunalo spajam na 3g mrezu od mobitela jer je brza i laksa za rad... HVALA UNAPRIJED

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Moguca rijesenja davatelja usluge
meni je bnet odlican, ako ti je dostupan
2d paket s tv
brzina 12mbps flat
realno oko 11, 11.5
ali minimum problema
u 5 godina samo mi promijenili modem
http://soundcloud.com/apoteka
1