Losa net konekcije sa dva korisnika

poruka: 3
|
čitano: 1.671
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
losa net konekcije sa dva korisnika

Isprika ako je ovo pitanje vec negdje odgovoreno.

Stvar je ovakva imam t-com 4 Mbit vezu i vec 3 godine se dva korisnika svakodnevno spajaju na isti router. Do prije tjedn dana sve je radilo bez greske. I onda je odjednom kvaliteta konekcije pala.

Kad je samo jedno racunalo upaljeno, veza je koliko toliko dobra, jitter (ne znam koja je hrvatska rjec za oscilaciju u vremenu odziva servera) je izmedju 5 i 20 ms.

Ali cim se drugi korisnik ukljuci, jitter raste na 60-80, najnize vrijeme odziva servera se povecava sa 50 na 120 ms, konekcija mi puca 3 do 4 puta dnevno, a gubitak paketa je enorman.

Nikakve postavke u routeru (siemens gigaset sx763) nisam mjenjao, oba korisnika su spojena putem kabla.

Jel netko vec imao slican problem ili da zovem sluzbu za korisnike i prijavim smetnje.

Hvala  za pomoc.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2011 19:27 (C.M.M.Rayne).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Losa net konekcije sa dva korisnika

Prvi korak je svakako služba za korisnike. Sljedeći korak je zahtjev za zamjenom za novi router jer se ovaj raspada.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Losa net konekcije sa dva korisnika
Langsdorff kaže...

Prvi korak je svakako služba za korisnike. Sljedeći korak je zahtjev za zamjenom za novi router jer se ovaj raspada.

Nije do routera, dopiz*ilo mi sinoc i probao sam thomson i dlink, na sva 3 se isti problem javlja.

Znaci samo sluzba za korisnike mi preostaje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice