Internet pada svakih cca 5 minuta

poruka: 4
|
čitano: 1.891
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Internet pada svakih cca 5 minuta

evo, kao što naslov kaže, net mi pada svakih cca 5 minuta u zadnjih tjedan dana, nije tako svaki dan, neg je bilo prošli tjedan utorak, četvrtak, petak i nedjelja (možda još koji dan,al se nsm ništa kompom služio pa neznam i nsm primjetio), te ovaj tjedan danas, uglavnom pada ujutro te do nekih 4 sata, pa nepada ništa i onda opet navečer od cca 9 pa nadalje do 10-11 navečer. routher je Thomson TG782i, routher nsm ništa premještao, stoji na mjestu, u postavkama routhera sam jedino isključio UPnP prije nekih 2 tjedna, ali su problemi počeli u utorak, odnosno prije tjedna dana. sad sam opet upalio UPnP pa ću vidjet jel će to pomoć. Nsm nešto dobro upućen, ali kad mi je inaće pado, normalna pojava 2-3 puta u 2 dana, mislim da mi sam LEDica Internet nije svjetlila, dok sad dok pada, nesvijetle LEDice Internet i Broadband, te ponekad skupa s njima Ethernet, ali to jako rijetko, dosad 3 il 4 puta, nsm siguran. Ako netko zna u čemu je problem i kako ga rješiti, bio bih zahvalan.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
moderator
Re: Internet pada svakih cca 5 minuta
cro)kiselo_mlijeko kaže...

evo, kao što naslov kaže,

Za svaki slucaj promjeni LAN kabel i resetiraj router na tvornicke postavke drzeci dugme koje se nalazi pozadi.

Naravno, prije ovoga se moras osigurati da ti je splitter dobar, da se nije kojim slucajem "pojavio" novi tel. aparat ispred   splittera itd.

Da li u logu od routera vidis da ima mnogo CRC32 gresaka?

Max Headroom
13 godina
neaktivan
To ti je dosta problematican router. Imam ga i ja te mi isto cesto puca veza...
Me gusta....
15 godina
neaktivan
evo bio lik iz tcoma dns prije podne, problem riješen, nije bilo do routera, neg nezz, nije stara uspjela objasnit xD može lock...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice