HP lap-top ne spaja na WI-FI

poruka: 7
|
čitano: 2.558
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Otvaram ovu temu u nadi da ce netko pomoci.

Znaci posjedujem HP 630 lap-top, te Huawei Wi-Fi ruter E586. Ruter je iso na servis, te su mu flesnuli novi firmware. Ja sam u browseru u Config postavio uredno svoj APN, te aktiviral ruter. Sa ruterom je sve u redu, jer se sa svojim S3 uredno spojim na njega na net, ali kod laptopa je problem. Kad je ruter spojem putem USB kabla na laptop, onda mogu na net i sve je ok, ali kad ga odpojim, laptop vise nema signal. Da malo pojasnim, jer vecina vas ima klasicne rutere na telefonski kabel. Ruter izgleda ko mali mobitel u kojeg ide SIM kartica, te je zamisljen kao prenosni wifi hot-spot, na koji se spaja do 8 uređaja.

Kada je ruter bio na servisu, koristil sam Vodafone stick. Ja sam  onda instaliral, Conectify i SeventhGate, da sam se mogo spojit na mobitelom lap-top zbog interneta. E sad sam mozda nekaj zeznul u postavlama na laptop-u kad sam instaliral ova 2 programa, pa bi molil ak se neko kuzi da mi kaze di je problem.

Unaprijed hvala!

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: HP lap-top ne spaja na WI-FI

system restore na točku prije instalacije vodafone sticka

14 godina
protjeran

Na zalost ne mogu, jer je particija puna i sistem restore se obnavlja na nacin da mi nudi datume u zadnjih 7 dana, a ja sam prckal po mrezi prije 2 tjedna???

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: HP lap-top ne spaja na WI-FI
Da li na laptopu uopće vidiš mrežu? Provjeri vrstu zaštite bežične mreže i kod prijave na laptopu da li su kompatibni.
Stručnjak za odmaganje...
14 godina
protjeran

Da puno ne duljim, slika vrijedi vise od 1000 rijeci, ovo je po redu kad se pokusam spojiti;

1. slika prikaza mreze u desnom donjem kutu

2. mreza je vidljiva i ima pun signal

3. upozorenje kada pritisnem "spoji se"

4. poruka koju je daao windows sustav nakon pritiska na "potrazi rjesenje u sustavu"

Kolko ja vidim daje rjesenje da resetiram ruter, kaj sam vec prije i napravil, al to nije to, kad se sa mobom mogu uredno spojiti!?

daniel
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 21:09 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

koji su ti windowsi?

par ideja mi pada na pamet:

- da sa novim firmwareom nije uključena neka postavka u ruteru koja nije prije bila pa da zato pravi problema na laptopu

- da ti je ta konekcija stavljena na disable

- da ti firewall blokira pristup ruteru

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran

Evo ekipa, hvala vam na svemu. Napravil sam ponovo APN profil, nekaj iscackal (ne mogu vam tocno reci kaj, al sam se uglavnom drzal vasih uputa iz postova) i windows je konacno otvoril komandu da rijesim problem kao administrator. I vojla, rjeseno!!!

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice