Štek, štek, štekanje

poruka: 12
|
čitano: 3.605
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Štek, štek, štekanje

Od prije nekoliko dana u igrama mi dolazi do freezanja igara. Nakon sat vremena igranja igra počne  nekontrolirano trzat i to traje negdje 2-3 min. Problem je stvarno iritantan i bojim se da mi neka komponenta ne crkava. Konfu možete vidjeti pod Moj PC. Događa se u svakim igricama (PES 11, Cod 4,6 , Minecraft, Wormsima, Dead Space). Zahvaljujem na pomoći!!

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Štek, štek, štekanje
Frentt kaže...

Od prije nekoliko dana u igrama mi dolazi do freezanja igara. Nakon sat vremena igranja igra počne  nekontrolirano trzat i to traje negdje 2-3 min. Problem je stvarno iritantan i bojim se da mi neka komponenta ne crkava. Konfu možete vidjeti pod Moj PC. Događa se u svakim igricama (PES 11, Cod 4,6 , Minecraft, Wormsima, Dead Space). Zahvaljujem na pomoći!!

Očisti grafičku karticu od prašine,pa opet probaj...Meni je bar pomoglo....

Softwer
15 godina
neaktivan
Štek, štek, štekanje

Ako se problem događa samo u igrama onda je vjerojatno problem s driverima.. Pokušaj reinstalirati tj. skinuti najnovije.

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Štek, štek, štekanje

Jesi gledo temperature?

3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Frentt kaže...

Moj slučaj je bio sličan:
Čistio sam računalo od prašine, i odvojio sam ventilator od procesora i kad sam ga vraćo nisam naneo pastu, i nakon toga mi je računalo stalno štekalo, i kad sam stavio pastu sve je normalno radilo.
Možda si čistio računalo i to napravio? 

http://www.drazen-online.net84.net Web Dizajn i Hosting!
16 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...
Frentt kaže...

Čistio sam računalo od prašine, i odvojio sam ventilator od procesora i kad sam ga vraćo nisam naneo pastu, i nakon toga mi je računalo stalno štekalo, i kad sam stavio pastu sve je normalno radilo.

nemoguće

16 godina
neaktivan
Štek, štek, štekanje

Sutra vam javim odgovore sa tempama, očistit ću od prašine i skinit novije drivere za grafu.

PS. Sory za DP

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 22:46 (Frentt).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Frentt kaže...
Liverpool1892 kaže...
Frentt kaže...

nemoguće

Probaj izmjeriti temperature pa stavi sliku, neko će ti vjerovatno onda pomoći!

http://www.drazen-online.net84.net Web Dizajn i Hosting!
16 godina
neaktivan
Štek, štek, štekanje

Ev očistio sam i instaliro drivere. Tempe za CPU:36c a za GPU:46c. Zasada mi se nije dogodilo niti jednom štekanje pa se nadam da je problem riješen.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Štek, štek, štekanje

Možda neki pozadinski proces

GENERATION 17: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Štek, štek, štekanje

Evo skoro identican problem imam sa svojim pavilionom ... ali meni to pocinje nakon desetak minuta ... i onda pocinje nenormalno trzanje (Unreal tournament 3)  ... imam najnovije drivere za graficku ... u cemu jos moze biti problem ??

Jos jedna stvar problem se pojavil poslije vracanja laptopa na tvornicko stanje .. znaci friska instalacija windowsa ... a i ventilator ne radi punom brzinom kao sto je radil kod pokretanja igre .. ??

Temperatura se penje do 60 ° .. dalje neide ..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Štek, štek, štekanje

Otkril problem

Postavke racunala su bile na stednja energije ... stavil na visoke performanse sad radi ko svicarski sat .... weeee {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 14:35 (Electrocuted).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice