problem sa paljenjem ili mozda sa cijelim pc

poruka: 4
|
čitano: 842
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav, imam problem sa kompom. Danas ga upalim i on se pali 5-10 min kao da se zaledi svako malo i ne radi mi internet nit kablom nit wifi stickom gdje bi mogao bit problem :/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: problem sa paljenjem ili mozda sa cijelim pc
abeabe kaže...

Pozdrav, imam problem sa kompom. Danas ga upalim i on se pali 5-10 min kao da se zaledi svako malo i ne radi mi internet nit kablom nit wifi stickom gdje bi mogao bit problem :/

iskopcao sam hard disk al i dalje se pali sporo kao da se zamrzne isto tako i kad udjem u bios kad stisnem nesto zamrzne se na par minuta

15 godina

Probaj RAM izvadit van, ispuši utore i vrati ga natrag, ako imaš više modula, testiraj jedan po jedan.

Provjeri da svi kabeli pravilno i do kraja "sjede" u svojim utorima, možeš ih iskopčati, pa spojiti ponovno.

Izvadit grafičku karticu van, očisti je od prašine, ispuši njen PCI-E utor, vrati natrag.

Dobro očisti sve od prašine, zamjeni termalnu pastu na procesoru.

Izvadi CMOS bateriju s matične na 5 minuta, vrati natrag i probaj upaliti.

ps. problem s paljenjem znači da je problem s cijelim PCom.

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 15:59 (Valentin17).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: problem sa paljenjem ili mozda sa cijelim pc
Valentin17 kaže...

Probaj RAM izvadit van, ispuši utore i vrati ga natrag, ako imaš više modula, testiraj jedan po jedan.

Provjeri da svi kabeli pravilno i do kraja "sjede" u svojim utorima, možeš ih iskopčati, pa spojiti ponovno.

Izvadit grafičku karticu van, očisti je od prašine, ispuši njen PCI-E utor, vrati natrag.

Dobro očisti sve od prašine, zamjeni termalnu pastu na procesoru.

Izvadi CMOS bateriju s matične na 5 minuta, vrati natrag i probaj upaliti.

ps. problem s paljenjem znači da je problem s cijelim PCom.

napravio sam sve nesto malo se ubrzalo ali nije ko sto je bilo heh... Jedino pozitivno je sto sad imam interneta :) 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice