Pozdrav, imam problem sa kompom. Danas ga upalim i on se pali 5-10 min kao da se zaledi svako malo i ne radi mi internet nit kablom nit wifi stickom gdje bi mogao bit problem :/
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav, imam problem sa kompom. Danas ga upalim i on se pali 5-10 min kao da se zaledi svako malo i ne radi mi internet nit kablom nit wifi stickom gdje bi mogao bit problem :/
iskopcao sam hard disk al i dalje se pali sporo kao da se zamrzne isto tako i kad udjem u bios kad stisnem nesto zamrzne se na par minuta
Probaj RAM izvadit van, ispuši utore i vrati ga natrag, ako imaš više modula, testiraj jedan po jedan.
Provjeri da svi kabeli pravilno i do kraja "sjede" u svojim utorima, možeš ih iskopčati, pa spojiti ponovno.
Izvadit grafičku karticu van, očisti je od prašine, ispuši njen PCI-E utor, vrati natrag.
Dobro očisti sve od prašine, zamjeni termalnu pastu na procesoru.
Izvadi CMOS bateriju s matične na 5 minuta, vrati natrag i probaj upaliti.
ps. problem s paljenjem znači da je problem s cijelim PCom.
Probaj RAM izvadit van, ispuši utore i vrati ga natrag, ako imaš više modula, testiraj jedan po jedan.
Provjeri da svi kabeli pravilno i do kraja "sjede" u svojim utorima, možeš ih iskopčati, pa spojiti ponovno.
Izvadit grafičku karticu van, očisti je od prašine, ispuši njen PCI-E utor, vrati natrag.
Dobro očisti sve od prašine, zamjeni termalnu pastu na procesoru.
Izvadi CMOS bateriju s matične na 5 minuta, vrati natrag i probaj upaliti.
ps. problem s paljenjem znači da je problem s cijelim PCom.
napravio sam sve nesto malo se ubrzalo ali nije ko sto je bilo heh... Jedino pozitivno je sto sad imam interneta :)