Problem sa matičnom ili procesorom

poruka: 19
|
čitano: 3.321
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Znači, kupio sam novi procesor core i7 920 d0 i matičnu ga x58 extreme, i imam jedan problem. Svaki put kada mi se nešto loada ili kada mičem miš mi se čuje neki zvuk kao grebanje ili tak neš kao da cvili. I slušao sam odkud dolazi i koliko sam skužio je iz procesora valjda. Windowsi su mi na ssd-u a posebno sam slušao i nije hard disk. Ima ko kakvu ideju možda? Hvala :) Mislim nije to neko jako zujanje ali se ćuje malo :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem sa matičnom ili procesorom

nije problem u ni jednom od ta dva!

neki ventilator zuji ili hladnjak od cpu.. vidi da nije šta upalo,neki kabel i slično

15 godina
neaktivan

nije baš sam gledao imam vodeno hlađenje corsair h50, izvadio sam ga i oćistio i pogledao ali nije ni jedan od ostalih 5 ventilatora. I to se baš čuje kada ja mičem miš :S

15 godina
neaktivan
timmyzg kaže...

nije baš sam gledao imam vodeno hlađenje corsair h50, izvadio sam ga i oćistio i pogledao ali nije ni jedan od ostalih 5 ventilatora. I to se baš čuje kada ja mičem miš :S

a jel ti miš na kuglicu lol{#}

a da pokušaš sa drugim mišom

15 godina
neaktivan

haha ma nije nije imam razer mambu :) ali hvala na pomoći :)

15 godina
neaktivan
timmyzg kaže...

Znači, kupio sam novi procesor core i7 920 d0 i matičnu ga x58 extreme, i imam jedan problem. Svaki put kada mi se nešto loada ili kada mičem miš mi se čuje neki zvuk kao grebanje ili tak neš kao da cvili. I slušao sam odkud dolazi i koliko sam skužio je iz procesora valjda. Windowsi su mi na ssd-u a posebno sam slušao i nije hard disk. Ima ko kakvu ideju možda? Hvala :) Mislim nije to neko jako zujanje ali se ćuje malo :)

Procesor nije sigurno, mozda neki ventilator.

jesi siguran da nije hard disk?

15 godina
neaktivan

Evo baš sam opet pogledao i nije nijedan ventilator niti hard. To samo kada mičem mišem se čuje (a koliko znam ventilatori na to ne reagiraju) i ćuje se iz kompa tak da nije miš. I mene je iznenadilo ali stvarno se čuje s mjesta di je proc?!

15 godina
neaktivan
timmyzg kaže...

Evo baš sam opet pogledao i nije nijedan ventilator niti hard. To samo kada mičem mišem se čuje (a koliko znam ventilatori na to ne reagiraju) i ćuje se iz kompa tak da nije miš. I mene je iznenadilo ali stvarno se čuje s mjesta di je proc?!

Nikad cuo za takav problem {#}

ne znam kakve bi veze mogao mis imati sa tim. {#}

15 godina
neaktivan
Ma nije direktno mis neg opcenito dok neato radim na kompu mi se to cuje (kada se nesto loada, micem misom, kopiram nes idem na net itd.) ali kada ga uopce ne diram onda se jedva cuje.
15 godina
neaktivan
timmyzg kaže...
Ma nije direktno mis neg opcenito dok neato radim na kompu mi se to cuje (kada se nesto loada, micem misom, kopiram nes idem na net itd.) ali kada ga uopce ne diram onda se jedva cuje.

onda je HDD; ne zezaj nas više..{#}

koji je HDD?

15 godina
neaktivan
Haha, hdd mi je neki seagate baracuda 7200rpm 500gb, a ssd apacer a7 pro.
16 godina
neaktivan

ja isto mislin da je HDD.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Od pocetka mislim da je HDD al ako kaze da nije onda {#} {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
A neznam ni sam, sad sam maloprije bio iskopcao hard disk i upalio komp posto su mi windowsi na ssdu i opet se culo bez hard-a. A neznam procito sam negdje da to moze biti da maticna nije groundana il tak nes da bi ju trebalo izvadit iz kucista pa onda vidjet tj. cut jel se cuje.
16 godina
timmyzg kaže...
A neznam ni sam, sad sam maloprije bio iskopcao hard disk i upalio komp posto su mi windowsi na ssdu i opet se culo bez hard-a. A neznam procito sam negdje da to moze biti da maticna nije groundana il tak nes da bi ju trebalo izvadit iz kucista pa onda vidjet tj. cut jel se cuje.

Može bit i samo statika, pa se čuje prek ozvučne, probaj isključit on board zvučnu u biosu, i u winsima pa vidi onda. Kad već kažeš da se čuje i nakon što si maknuo hard

15 godina
neaktivan
Meni miš MX518 Logitech zuji (cvili) i isto tako još više cvili kad ga micem, provjeri da nije miš.

A moguće je da neka zavojnica na matičnoj cvili!
www.dreamteh.com
15 godina
neaktivan

Mah miš nije imao sam do prije 5-6 dana staru konfu i nije mi se niš čulo. Znači imam još uvijek isti hard i sve samo mi je nova matična ram i proc. Miš sam provjerio al ne cvili. Ma i ne smeta mi baš nego sam se  samo htjeo informirat šta je i jel ima nekakav fix. Ali hvala opet :)

15 godina
neaktivan

Mozda jednostavno tako radi i tu se ne moze nista.

ako sve radi kako treba onda to i nije vazno uzivaj.. {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma istina, sad to uopće više i ne primječujem pogotovo kad zatvorim stranicu kučišta, dosad nisam bio zato kaj sam bio neš prčko po kompu. Hvala svima na pomoći.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice