Znači, kupio sam novi procesor core i7 920 d0 i matičnu ga x58 extreme, i imam jedan problem. Svaki put kada mi se nešto loada ili kada mičem miš mi se čuje neki zvuk kao grebanje ili tak neš kao da cvili. I slušao sam odkud dolazi i koliko sam skužio je iz procesora valjda. Windowsi su mi na ssd-u a posebno sam slušao i nije hard disk. Ima ko kakvu ideju možda? Hvala :) Mislim nije to neko jako zujanje ali se ćuje malo :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nije problem u ni jednom od ta dva!
neki ventilator zuji ili hladnjak od cpu.. vidi da nije šta upalo,neki kabel i slično
nije baš sam gledao imam vodeno hlađenje corsair h50, izvadio sam ga i oćistio i pogledao ali nije ni jedan od ostalih 5 ventilatora. I to se baš čuje kada ja mičem miš :S
nije baš sam gledao imam vodeno hlađenje corsair h50, izvadio sam ga i oćistio i pogledao ali nije ni jedan od ostalih 5 ventilatora. I to se baš čuje kada ja mičem miš :S
a jel ti miš na kuglicu lol
a da pokušaš sa drugim mišom
haha ma nije nije imam razer mambu :) ali hvala na pomoći :)
Znači, kupio sam novi procesor core i7 920 d0 i matičnu ga x58 extreme, i imam jedan problem. Svaki put kada mi se nešto loada ili kada mičem miš mi se čuje neki zvuk kao grebanje ili tak neš kao da cvili. I slušao sam odkud dolazi i koliko sam skužio je iz procesora valjda. Windowsi su mi na ssd-u a posebno sam slušao i nije hard disk. Ima ko kakvu ideju možda? Hvala :) Mislim nije to neko jako zujanje ali se ćuje malo :)
Procesor nije sigurno, mozda neki ventilator.
jesi siguran da nije hard disk?
Evo baš sam opet pogledao i nije nijedan ventilator niti hard. To samo kada mičem mišem se čuje (a koliko znam ventilatori na to ne reagiraju) i ćuje se iz kompa tak da nije miš. I mene je iznenadilo ali stvarno se čuje s mjesta di je proc?!
Evo baš sam opet pogledao i nije nijedan ventilator niti hard. To samo kada mičem mišem se čuje (a koliko znam ventilatori na to ne reagiraju) i ćuje se iz kompa tak da nije miš. I mene je iznenadilo ali stvarno se čuje s mjesta di je proc?!
Nikad cuo za takav problem 
ne znam kakve bi veze mogao mis imati sa tim. 
onda je HDD; ne zezaj nas više..
koji je HDD?
ja isto mislin da je HDD.
Od pocetka mislim da je HDD al ako kaze da nije onda

Može bit i samo statika, pa se čuje prek ozvučne, probaj isključit on board zvučnu u biosu, i u winsima pa vidi onda. Kad već kažeš da se čuje i nakon što si maknuo hard
A moguće je da neka zavojnica na matičnoj cvili!
Mah miš nije imao sam do prije 5-6 dana staru konfu i nije mi se niš čulo. Znači imam još uvijek isti hard i sve samo mi je nova matična ram i proc. Miš sam provjerio al ne cvili. Ma i ne smeta mi baš nego sam se samo htjeo informirat šta je i jel ima nekakav fix. Ali hvala opet :)
Mozda jednostavno tako radi i tu se ne moze nista.
ako sve radi kako treba onda to i nije vazno uzivaj.. 
ma istina, sad to uopće više i ne primječujem pogotovo kad zatvorim stranicu kučišta, dosad nisam bio zato kaj sam bio neš prčko po kompu. Hvala svima na pomoći.