Problem s grafičkom karticom (matična ju ne čita)

poruka: 4
|
čitano: 1.309
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem s matičnom/grafičkom
Problem se još prije počeo javljati, samo sam jedan dan ujutro upalio komp i pisalo no signal na monitoru koji je na grafičku bio spojen. Zatim sam spojio na matičnu monitor i pod my devices nije uopće očitavalo grafičku karticu... i odem na drugi komp probat grafu, isto ne radi...reko dobro, krepala grafa, zatim sam nedavno kupio novu grafičku karticu ASUS EAH5770 CUcore, i novo Corsairovo napajanje od 600W (novo napajanje jer je staro krepalo) i spoji, i ista stvar se dogodila, kompjuter jednostavno ne očitava grafičku... Otišao sam i u BIOS osposobio PCI-E kao primary, zatim sam par dana vrtio na integriranoj grafičkoj (NVIDIA GeForce 7050 PV) i isao ponovo gledat, disable sam integriranu grafičku i restarto komp, čudno mi je bilo što je onda proradila nova ASUS-ova grafa, do kada nisam restartao komp, onda je opet bila ista priča, ''No signal detected''... Pa ako imate kakve prijedloge što da radim...cijenio bih svaku pomoć

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.12.2010 17:39 (razorst3).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako ti na drugom kompjuteru radi grafička, vjerojatno ti nešto nije u redu sa matičnom pločom.

Probaj posuditi od frenda neku drugu grafičku karticu i vidi da li ti onda tadi ta nova grafička na tvojoj matičnoj ploči.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.12.2010 20:39 (Tiger).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem s matičnom/grafičkom

Poruka je sada oznacena kao sticky, a autora (ponovo) hvalimo na inicijativi!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice