PCIe ili grafička kartica ne radi

poruka: 6
|
čitano: 4.031
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan

Danas sam nabavio od nekog lika grafičku nvidiu 9600gt i ubacio u komp. Komp se pali normalno ali nema slike(plus grafička je dosta bučna)

Probao sam priključit monitor na integriranu i radi....pogledam u my computer tamo device manager prikazana je   samo integrirana.

Bilo je nešto prašine u utoru to sam očistio....matična je legendarni BIOSTAR (lol)....
Prije sam imao 9600gso koja je izgorila kad je crko ventilator (jako nasilna smrt, bilo je tu volt modanja...)

Pitanje? Dali je mogao izgorit PCIe kada je grafička crkla ili ova sada 9600gt ne radi.
Sve u svemu budem probao na frendovom komp ovu grafčku pa ću znat bolje, ali me zanima mišljenje foruma....(I nemojte pre više pljuvat po biostaru)

1 PCIe ne radi
6 Grafička ne radi
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.2.2011 15:26 (gengar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Najbolje da provjeris tu graficku na nekom drugom pc-u, tako ces znati najbolje.. {#}

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Moguće je da je izgoren utor, ali isto tako je moguće da je ne pokreće zbog postavki u BIOS-u. Jesi li uštekao dodatno napajanje (ako ima na toj kartici)?

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: PCIe ili grafička kartica ne radi
Probao sam i bios resetirat na pocetne postavke ali nije pomoglo, a prije sam imao 9600 gso koja trosi isto, tako da je napajanje dovoljno jako.
16 godina
neaktivan

Vjerojatno je graficka neispravna.

0 0 hvala 0
15 godina

ne restartirat bios an tvorničke to ponekad pomaze.

udi u bios i vidi moras imati za prebacivanje koja grafa da ti bude glavna.

sada je intergrirana stavi da pise pci-e ili pci

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice