PC mi ne prepoznaje DVD pržilicu

poruka: 7
|
čitano: 3.814
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Dakle situacija je ovakva komp mi prvo nije htio pržiti audio cd-ove dođe do 8% pa stane odnosno javio je nero da ne može naći pržilicu ,filmove i drugo je pržio bez problema.

Malo sam isprobavao konektore pa je malo radio pa ne itd.

Sad sam malo uređivao kablove od diskova i od pržilice i nakon restarta mi pržilicu prepoznaje kao disk A: disketu.Jel pržilica riknula  i zašto ju prijavljuje kao disketnu jedinicu?

Jel treba nešto podesiti u bios-u?Pržilica je Pioneer DVR-112D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: PC mi ne prepoznaje DVD pržilicu
Probaj posuditi od nekoga pržilicu pa vidi dali radi normalno.ako radi onda je vjerovatno do tvoje pržilice.
16 godina
neaktivan
hummer0 kaže...

Dakle situacija je ovakva komp mi prvo nije htio pržiti audio cd-ove dođe do 8% pa stane odnosno javio je nero da ne može naći pržilicu ,filmove i drugo je pržio bez problema.

Malo sam isprobavao konektore pa je malo radio pa ne itd.

Sad sam malo uređivao kablove od diskova i od pržilice i nakon restarta mi pržilicu prepoznaje kao disk A: disketu.Jel pržilica riknula  i zašto ju prijavljuje kao disketnu jedinicu?

Jel treba nešto podesiti u bios-u?Pržilica je Pioneer DVR-112D

Kod problema mogući greška u kabelu i DVD pržilica. Da bi otklonio sumnju najbolje da DvdpPržilici isprobaš na drugom kompu pa ako radi u očitavanju i u prženju. Onda je prvotni kabel neispravna i potrebna nabavit drugi kabel. Ako se na drugom kompu neradi DVD pržilica onda je otišao u vječna lovišta.

Nenad, PC sam svoj majstor.
16 godina
protjeran
Jesi probao s nekim drugim burning softwareom ili samo s Nerom? Pokušaj s običnim burnerom koji je ugrađen u Windows Explorer.
15 godina

Jesam sa True burner-om kaže da nema pržilica.

Windowsi je prepoznaju ju kao disketni pogon (A)

Ne mogu probati sa drugim kompom trenutno sam bolestan.

Valjda ću sutra uspjet fala na odgovorima

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Krepala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

meni je slican problem bio i stavio nove windowse i sve radi, i onda opet mi isto nekad oce przit a nekad nece.... i testiram s drugim napajanjem i sad sve ok

Be Gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice