Imam komp star 4-5 godina i nije loš. Hoću reći loš je ali ne služim se s njim osim za interneti gledanje filmova. Prije pola godine, crkla mi je stara grafička GeForce 3, ali mi je ostala vga grafička. To je bilo dovoljno za internet al ne mogu gledati ništa u hd rezoluciji i igrati neke jednostavne igrice ( tipa chess titans, neke logičke, ili bilo koje u 3d). Skupio sam nešto para i odlučio kupti novu grafičku , a s time moram i napajanje promijeniti jer imam neko šrotno 300W frontier lc-b300atx starije od isusovih opanaka. Matična je QDI P4I865A, procesor Intel pentium 4 2.8 ghz 32-bit(stari dobri northwood), rama ima 1gb+256 mb, ali je proširivo do 4 gb i to lako nabavim, a os je win 7 naravno. Win Exp Index mi daje ocjenu 1.0 zato što nemam grafičku a ostale su oko 5. Gledao sam neke agp 4x grafičke naravno i čine mi se najbolje ati radeon hd 3450,Sapphire hd 3650 i Sapphire radeon hd 3450. Sve su 4x kompatabilne i sve rade na 512 mb. Nisu skupe i dobit ću popust na bilo koju agp grafičku kod prijatelja. Zanima me koje bi napajnje bilo dobro uzet, i koja od grafičkih je najbolja. Za 3850 nemam para, a frend je ne može nabavit iako kažu da je to najbolja agp grafička ikad. Hvala i naću kupovat novi kompjuter