Poz., imam neki problem sa kompom! Nekad se restarta, nekad se monitor kao da se iskljuci ( dode crna slika na par sekundi), nekad zaseka pa nakon par sekundi ponovo krene, i neke cudne boje mi se pojavljuju na monitoru! Ja mislim da mi graficka otisla, ali da pitam vas sta moze bit problem! Evo i slike pa da vidite kak to izgleda! Unaprijed hvala na pomoci!
Jel to grficka osla ili nesto drugo?
- poruka: 15
- |
- čitano: 4.437
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kakve su temperature komponenti? Jesi probao druge drivere za grafu?
Graficka : 48c
Cpu : 34-35c
Drivere jos nisam probao!
Probaj samo drivere stavit druge. Ako je opet isto onda rusi win i sve stavi frisko...ako je opet isto onda je problem hardverski.....
Jel ti se pojavljuju te crte i kad updalis komp.
Ako da onda u servis ako ti je jos pod garancijom.
Ako nije pod garancijom probaj onu tehniku da stavis grafu u rernu na ako se nevaram 200 stepeni.
Ima tu negdje na forumu samo potrazi.
Evo sad cu probat drivere stavit najnovije, ako se opet isto dogada nek ide u k....! Ionako za mjesec dana uzimam sve novo! Windowse sam vec probao ali isto! hvala na odgovorima!
Crte mi se ponakad pojavljuju ne stalno!
Vjerojatno memorija na grafickoj 'odlazi'..
Kabel nemoze bit jer sam probao i na drugom monitoru i sve je bilo isto! Ni driveri nisu jer sam ih nove stavio... ostaje samo da mi grafa odlazi! Nemogu ni u servis posto je komp star oko 6-7god., tako da sad za mjesec dana uzimam sve novo!
To napravi tek kad si potpuno siguran da je u grafi problem i da to nemozes nikako drugacije rjesiti....jer "przenjem grafe" ju mozes dokrajciti ako neznas sto radis....
Ma necu ja sad snjom nista, kupujem sve novo i gotovo! Ne vrijedi mi sad to popravljat ili slicno! Hvala svima!
nisam procitao cejlu temu, ali probaj sa DVI konektorima... mozda nisu dobro zakaceni (skoro sam bio bacio grafu tako :)
Može li se "pržiti" Digitalni satelitski prijemnik . Tj ona pločica u njemu. Kad ga (prijemnik) uštekam u struju , ne daje nikakve znakove života, pa bi ga možda 200°C probudilo?!
Može li se "pržiti" Digitalni satelitski prijemnik . Tj ona pločica u njemu. Kad ga (prijemnik) uštekam u struju , ne daje nikakve znakove života, pa bi ga možda 200°C probudilo?!
Probaj. Ionako ne radi .....jer je to tiskana plocica, pa problem također može biti kao i kod grafe.....hladni vodovi....kad se zagrije onda se lem ravnomjerno razlije samo onud kud bi i trebao....probaj..nemas to izgubiti. Prijemnik ionako ne radi......