DVD uređaj ne čita usb stick

poruka: 14
|
čitano: 5.228
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Pozdrav. Imam usb stick "takeMs" 16 gb.
Problem je u tome što mi računalo (windows 7) očitava taj usb stick, a recimo dvd player i resiver od tv ne očitavaju.
Pokušao sam ga i formatirati na tvorničke postavke ali ništa {#}
Da li možda znate što bih još mogao pokušati, jer da se stick pokvario ne bi ga niti računalo očitavalo.

Hvala

0 0 hvala 0
18 godina
Re: DVD uređaj ne čita usb stick

Biti će da je kao kod mene i da ga moraš formatirat u fat32 a ne ntfs.

15 godina
exe kaže...

Biti će da je kao kod mene i da ga moraš formatirat u fat32 a ne ntfs.

formatiran je u "fat32" na oba računala jedan (windows 7 32 bit ) drugi ( windows xp 32 bit) ga prepoznaje i normalno se koriste, dok na dvd i resiveru ga ne prepoznaje.
Da li ima koji program za korekciju tog problema ili

18 godina
Imaju li receiver i DVD kakve hardverske zahtjeve po pitanju velicine sticka? Provjeri u uputama.
Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
15 godina
Father_Dougal kaže...
Imaju li receiver i DVD kakve hardverske zahtjeve po pitanju velicine sticka? Provjeri u uputama.

Nemaju, do jučer mi je sve radilo, i onda sam jučer išao prebaciti jedan film sa kompa na stik i kad sam ubacio stik pisalo je da bi bilo potrebno skeniranje, to sam kliknu i od tada imam ove probleme.

14 godina
protjeran

Probaj ga ponovno formatirati i ne pristaj na skeniranje kad ti windowsi ponude tu opciju.

Čovjeka možeš najlakše upoznati po njegovim manama. Vrline može svatko odglumiti

0 0 hvala 0
15 godina
Budokai kaže...

Probaj ga ponovno formatirati i ne pristaj na skeniranje kad ti windowsi ponude tu opciju.

probao sam vec mnogo puta, pokusao sam i sa HP USB DISK FORMAT TOOL , ali bez rezultata, jedino me čudi što na oba računala normalno radi a na dvd i resiveru ga jednostavno ne očitava

14 godina
protjeran

A ne mogu ti ništa pomoći, možda naleti netko tko je imao slične probleme. Taj će ti najbolje objasniti.

Imaš li još koji USB stick, i kako se taj ponaša !?

Čovjeka možeš najlakše upoznati po njegovim manama. Vrline može svatko odglumiti

0 0 hvala 0
15 godina
Budokai kaže...

A ne mogu ti ništa pomoći, možda naleti netko tko je imao slične probleme. Taj će ti najbolje objasniti.

Imaš li još koji USB stick, i kako se taj ponaša !?

Imam jedan pqi 4 GB i taj normalno radi, formatiran u FAT32

14 godina
protjeran
Gale92 kaže...

A...što reći !?

Najbolje bi bilo kad bi imao garanciju za broblematični USB-stick, pa da im ga vrneš nazad.

Sačekaj, možda još netko vidi temu, pa možda ima bolje rješenje.

Lp

15 godina
Budokai kaže...
Gale92 kaže...

A...što reći !?

Najbolje bi bilo kad bi imao garanciju za broblematični USB-stick, pa da im ga vrneš nazad.

Sačekaj, možda još netko vidi temu, pa možda ima bolje rješenje.

Lp

Hvala ti, ostavit ću aktivnu temu, pa se nadam da će netko dati svoje mipljenje i prijedlog kako riješiti ovaj problem {#}

18 godina
moderator

Napravi low-level formatiranje sticka (pazi da si ne formatiraš disk): http://hddguru.com/software/HDD-LLF-Low-Level-Format-Tool/

Mislim da nakon toga stick trebaš formatirati na uobičajen način, u željenom datotečnom sustavu (FAT32/NTFS).

Ako ti ne radi ni nakon toga, polako je vrijeme da ga usmjeriš k tehničkom otpadu. {#}

15 godina
mbaksa kaže...

Napravi low-level formatiranje sticka (pazi da si ne formatiraš disk): http://hddguru.com/software/HDD-LLF-Low-Level-Format-Tool/

Mislim da nakon toga stick trebaš formatirati na uobičajen način, u željenom datotečnom sustavu (FAT32/NTFS).

Ako ti ne radi ni nakon toga, polako je vrijeme da ga usmjeriš k tehničkom otpadu. {#}

Isprobao sam taj postupak, ali na žalost bez uspijeha.
Boim se da će ovaj stick završiti na otpadu a ja ću kupiti novoga ,

Hvala sve jedno {#}

13 godina
neaktivan

našao sam na ovoj stranici problem očitavanja usb štika ;ja imam usb stik već više godina i na njemu piše ovko__pjesme , pjesme video , film ; na svakom imam po nešto snimljeno do nedavno je radilo normalno dvd (pionir samsung ) očitavo je normalno .pošto je bilo još na njemu prostora stavio sam na njega još jedan film sa kompjutera htio sam ga gledati na dvd na i dvd očita samo ,pjesme,ostalo ništa vratim ga nazad na kompjuter sve uredu neznam šta se desilo za usb stik bar kažu sada da je dugotrajan imam tri dvd ja i niti jedan ne očitava više dali je moguće da je usb štiku prošo vjek trajanja malo glupo nov tehnologija ,ako je tako onda mi je bolje sve ubuduče snimati (pržiti) na dvd ako netko ima isti problem možda zna o čemu je fora srdaćan pozdrav

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice